Árulkodó fotók

2022.06.18. 15:25

Válogatott esküvő Nógrádban: illusztris társaságban mondta ki a boldogító igent Kalmár Zsolt

Alsópetényből, a festői környezetben fekvő Prónay-kastélyból posztoltak csütörtök este néhány árulkodó fotót a futballista csapattársai. Schäfer András, Vida Máté és Gulácsi Péter is ott volt a ceremónián.

Nool

Kalmár Zsolt

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

Korábban az Origo számolt be róla, hogy júniusban egy Budapest-környéki, hangulatos kastélyban készül elvenni feleségét a 27 éves magyar válogatott labdarúgó, Kalmár Zsolt. A győri származású középpályás – a szintén magyar válogatott labdarúgó, Schäfer András Instagram-oldalán csütörtök este megosztott történet szerint – a Nógrád megyei települést, Alsópetényt választotta a nagy nap helyszínéül. A Prónay-kastély kétségkívül gyönyörű környezetet teremtett a szerelmeseknek ahhoz, hogy összekössék az életüket. A ceremónián a szintén válogatott labdarúgó, Vida Máté is részt vett az egyik kép tanúsága szerint.

Forrás: Instagram/Schäfer András
Forrás: Instagram/Schäfer András

A komoly lábsérüléséből gyógyuló labdarúgó azóta a saját Instagram-történetében is posztolt néhány fotót az esküvőjéről, sőt, válogatott csapattársa, a német kupagyőztes RB Leipzig-ben játszó Gulácsi Péter is megosztott a helyszínről egy családjával közös képet.

Forrás: Instagram/Kalmár Zsolt
Forrás: Instagram/Gulácsi Péter

(A válogatott futballisták nyilvános Instagram-profiljain megosztott történetek csupán 24 órán át elérhetőek.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában