Üzlet

2022.06.28. 19:29

Óriási az érdeklődés a magyargéci szociális bolt iránt

Az elmúlt év őszén nyitotta meg ajtaját a vásárlók előtt az önkormányzat szociális boltja. Velki Róbert, a község polgármestere elmondta, hogy a falu központjában, frekventált helyen, az iskolával szemben vásárolták meg azt az ingatlant, amit a közmunkások felújítottak, átalakítottak, majd ott nyílt meg a szociális boltjuk.

Sz. F.

Borosné Balázs Izabella eladó, a háttérben Kiss Dominika, az üzlet vezetője

Forrás: Szenográdi Ferenc

A faluvezető régi vágya vált valóra azzal, hogy a településen egy olyan üzlet működhet, ahol a vásárlók kedvezőbb árakon szerezhetik be az árukat. A gazdag árukészlettel reggel hét órától este hat óráig, szombaton pedig három óráig fogadják a vásárlókat. Az üzlet vezetője, Kiss Dominika mellett négy közmunkást alkalmaznak a boltban. 

– Boltunkban mindazok a termékek megtalálhatók, amelyek egy háztartásban szükségesek lehetnek. Van például pékárunk, tejtermékünk, felvágottunk, különböző italok, üdítők, zöldségfélék, s mindezek viszonylag jó áron kaphatók – mondta Kiss Dominika, majd hozzátette: céljuk, hogy kedvező áron szerezzék be azokat az áruféleségeket, amelyeket a vevők keresnek. 

Kelemen Andreát kislánya is elkísérte a vásárlásra. Az anyuka elmondta, nagyon örül az üzletnek, szívesen jár oda, mert az eladók kedvesek, udvariasak, az árukínálat pedig gazdag, ráadásul a termékek bizonyos mértékig még kedvezőbb árúak is, mint máshol. Számára az is fontos tényező, hogy a házukhoz közel található az üzlet. Magyargécen a szociális bolt a bő félév alatt kivívta a vásárlók elismerését. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában