Károk

2022.06.20. 15:19

Megrongálták a frissen elkészült kézilabdapályát Pásztón

Bár elkészült a kézilabdapálya a közelmúltban, mégsem használhatják a helyiek.

Nagy Orsolya

Forrás: Facebook/Farkas Attila

Farkas Attila, a település polgármestere a közösségi oldalán arról számolt be, hogy a Béke utcában kialakított műanyagborítású pályát pár nap használat után le kellett zárni. 

– Pár tizenéves nem tudta, nem akarta rendeltetésszerűen használni azt. Kerékpároztak rajta, amelynek következtében sérülést okoztak a pálya borításában. A kamerák felszereléséig a pályát szigorúan tilos használni. A térfigyelő eszközök pedig újabb, váratlan kiadást jelentenek az önkormányzat számára – közölte Farkas Attila. Hozzátette: a kamerákat várhatóan július végén helyezik majd el a kézilabdapálya területén. 

Farkas Attila korábban hírportálunk érdeklődésére úgy fogalmazott, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség jóvoltából hozták létre a szabadtéri, rekortánburkolatú kézilabdapályát a város egykori játszóterén. A beruházásnak köszönhetően egyébként tovább bővül a településen a sportolási lehetőség. Remélhetőleg hamarosan újra birtokba vehetik majd a kézilabda szerelmesei a pályát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában