Kikapcsolódás

2022.06.22. 08:07

Kávézóterasz épül a salgótarjáni Tóstrandon

Megkezdődtek a büfékocsis kávézóterasz építési munkálatai Salgótarjánban, a tóstrandi híd közelében.

Nool

Forrás: Facebook/Molnár Károly

Ráfért már a várhatóan hamarosan megvalósuló fejlesztés a Tóstrand területére, a helyiek régi vágya volt ugyanis, hogy egy-egy tóparti séta közben kávézhassanak, üdítőzhessenek is egyet.  

– Ígéretünknek megfelelően a megbízott kivitelező megkezdte a tóstrandi híd tövében, a Gyermektábor sarkából leválasztandó területen, egy büfékocsival ellátott egyszerű, de nagyszerű kávézóterasz kialakítását. A fehér díszkavicsos, hangulatosan berendezett terasz közvetlenül a sétányról fog nyílni úgy, hogy egy széles, elhúzható kapu kialakításával ne vesszen el a tóparti feeling sem, a tóra nyíló széles panorámát ne zavarja semmi a megpihenés, kávézgatás, szendvicsezés közben – írta kedd esti Facebook-bejegyzésében Molnár Károly, Salgótarján 01-es számú egyéni választókerületének önkormányzati képviselője.

Hozzátette, bízik abban, hogy pár héten belül elkészülnek a szükséges munkálatok, valamint az eszközbeszerzésre is sor kerül. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában