Lezárt akta

2022.06.19. 09:21

Az ügyészségen felelhet a tolvaj, aki kifosztott egy idős beteget a salgótarjáni kórházban

A salgótarjáni nyomozók befejezték az eljárás vizsgálati szakaszát a 33 éves nővel szemben, aki kifosztott egy idős beteget a kórházban.

Nool

Forrás: NMH | Illusztráció | Fotó: Hegedűs Márk

A rendőrség tájékoztatása szerint a nő április 4-én az éjszakai órákban a salgótarjáni kórház kórtermében az egyik ágyon fekvő magatehetetlen időskorú beteghez odament és beszélgetést kezdeményezett vele. Eközben a ságújfalui nő az időskorú beteg kezéről az aranygyűrűt lehúzta, valamint az éjjeli szekrényen elhelyezett táskából a mobiltelefonját elvette, majd a kórteremből távozott. 

A lopással a 33 éves nő 168 ezer forint kárt okozott, amely a lefoglalás során megtérült - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Hozzátették: a ságújfalui nővel szemben a Salgótarjáni Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetése miatt indított eljárás vizsgálati szakaszát befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Salgótarjáni Járási Ügyészségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában