Ruhák

2022.06.22. 20:25

Az alacsony árak vonzzák be a turkálókba a nógrádi vásárlókat

A tapasztalatok szerint az alacsony árak és a minőségi ruhák vonzzák elsősorban a turkálókba járó nógrádiakat.

G. P.

Jó áron már márkás ruhadarabokra is bukkanhatnak a boltokban

Forrás: MW

Fotó: (c) Torjay Attila

Az egyik salgótarjáni használtruha-üzlet tulajdonosa, Botos Szabolcsné elmondta: szezontól függetlenül nagy az érdeklődés a holmik iránt. Az üzletvezető kiemelte: a középkorú férfiak és nők mellett a fiatalok is szép számban keresik a már hordott ruhákat, de utóbbiak inkább a márkás darabokra csapnak le. 

– Imádok turkálóban vásárolni, szuper ruhákra lehet rátalálni. A turkálók titka valószínűleg az, hogy találhatunk olyan márkás darabokat, amiket az eredeti ár negyedéért vihetünk haza – mondta kérdésünkre Bartus Tímea. 

Laurencsik Liliána ritkábban jár efféle boltokba, de amikor betér, mindig talál ízléses ruhadarabokat. Elmondta: legutóbb egy farmerkabát mellett döntött, ami azóta a kedvence. Egyáltalán nem zavarja, hogy használt, mert árban és minőségben sokszor jobb, mint a vadiúj. A fiatal szerint jobb, mint egy kínai üzlet, ahol már elég drágák a ruhák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában