Állásbörze

2022.05.24. 20:12

Rétságon zárul a megyei állásbörze-sorozat

Rétság lesz a záró helyszíne a Nógrád Megyei Kormányhivatal szűkebb hazánk járási székhelyeit érintő, ingyenesen látogatható, mindenki előtt nyitott állásbörze-sorozatának.

Gerhát Karina

Forrás: Shutterstock | Illusztráció

 A nyugat-nógrádi városban május 26-án, csütörtökön 10 és 12 óra között a művelődési központban várják az álláskeresőket és a munkaerőpiaci képzések iránt érdeklődőket.

– A résztvevő munkáltatók szakképzett és szakképzettséggel nem rendelkező álláskeresők számára egyaránt kínálnak munkalehetőséget. Rétságon mintegy 200 nyitott álláshely várja az érdeklődőket.
A betölthető munkakörök közül – a teljesség igénye nélkül – az alábbiakkal ismerkedhetnek meg a helyszínre látogatók: ápoló, bélésszabász, burkolólap készítő, CNC technikus, elektromos karbantartó, épületüzemeltetési menedzser, faipari gépkezelő, felszolgáló, gyártásvezető, informatikus, kárpitos, minőségellenőr, öntőgépkezelő operátor, raktárkezelő, recepciós, sales koordinátor, szakács, szociális gondozó, targoncavezető, termelés tervező, varrónő – derült ki a Nógrád Megyei Kormányhivatal portálunkhoz eljuttatott közleményéből.

Mint írták: az állásajánlatok mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális megyei álláslistája is. A résztvevők megismerhetik a különféle szolgáltatásokat, támogatási lehetőségeket, továbbá a szervezők tájékoztatást adnak majd a támogatott munkaerőpiaci képzések aktuális listájáról, valamint segítséget nyújtanak a jelentkezések leadásában. Az eseményre meghívást kaptak az ingyenes szakképzéseket biztosító helyi szervezetek is, így az érdeklődők többek között a megyei képzési ajánlatokkal is megismerkedhetnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában