Eredmények

2022.03.19. 21:13

Szerencsepatkós siker: felkerült Bárna az ország lovastérképére

A Magyar Lovassport Szövetség Szabadidőlovas Szakága nemrég tartotta éves közgyűlését Budapesten, a Nemzeti Lovardában.

Faragó Zoltán

Lószerető, lelkes, fiatal csapat gyűlt össze, a versenyeken is végig jól szerepeltek

Forrás: Beküldött fotó

A közgyűlésen értékelték az elmúlt évi sporteredményeket, és elismeréseket adtak át a szakágban országosan a legeredményesebb lovasoknak, edzőknek és egyesületeknek – tájékoztatta hírportálunkat a bárnai Szerencsepatkó Lovas Egyesület. 


Az elért eredmények alapján a Bárnában működő Szerencsepatkó Lovas Egyesület 272 rangsorolt egyesület közül az előkelő 17. helyen végzett. A szabadidős szakágban tevékenykedő 278 lovasedző közül az egyesület I. szintű edzője, dr. Korill Krisztina a hatodik helyet érdemelte ki. Ezt az eredményt a szakág elismerő oklevéllel jutalmazta. 


A Szerencsepatkó Lovas Egyesület fiatal lovasai a tavalyi év során számos szabadidős lovasversenyen vettek részt, többek között Alsótoldon, Szilvásváradon, Csomádon és Dunaharasztiban. Az egyesület sikeréhez Fenyő Blanka Panna, Kovács Rebeka Zsófia, Augusztin Anna, Magyar Alexa, Verebélyi Rebeka, Oravecz Noémi, Kovács Veronika, Pálfalvai Tímea, Szabó Ivett, Adame Emma, Rozgonyi Vivien, Tóber Zoé, Kósa Míra Anna, Rozgonyi Violetta, Lászlók Luca, Gordos Lili, Gyuriska Gabriella, Hangonyi Mirjam, Tóth Maja, Szabó Lara Rebeka, Gyetvai Vanessza járult hozzá. 


Köszönet illeti természetesen a versenyeken részt vevő lovakat is: Gavallér, Óda, Vilma, Tangó, Saci és Lyon szintén a siker részese volt. 
A rangos elismerések várhatóan a fiatal lovasok továbbfejlődése mellett a bárnai lovasturizmus erősödéséhez is hozzájárulnak. 

Címkék#lovassport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában