Salgótarján100

2022.03.24. 14:27

Az Edda gitárosa lesz a salgótarjáni előadás vendége

Az én STorym címmel indult útjára egy beszélgetéssorozat januárban a KultPont Kamarateremben, amely végigkíséri ezt az esztendőt, amikor is száz éve, hogy várossá nyilvánították Salgótarjánt.

G. K.

Alapi István

Forrás: Fejér Megyei hírlap

Fotó: Kricskovics Antal

Minden hónap utolsó szombatján a megyeszékhelyhez kötődő ismert és elismert, munkájukban kiemelkedő személyek szólalnak meg, akik sikereik ellenére sem felejtették el, honnan indultak. Az est házigazdája Szily Nóra televíziós műsorvezető, riporter és újságíró. A nosztalgikus beszélgetések alatt igyekszik feltárni, hogy vendégeit milyen mélységek és magasságok juttatták el oda, ahol ma tartanak, illetve az elmúlt években mit kaptak a megyeszékhelytől és mi az, ami ebből még ma is velük van. 

Az első két fantasztikus hangulatban telt est után március 26-án, szombaton, 17 órától a harmadik beszélgetés vendége Alapi István Artisjus- és Fonogram díjas előadóművész, gitáros, zeneszerző, az Edda Művek tagja, valamint Tarnóczi Jakab színházrendező lesz. A rendezvény ingyenesen látogatható, de regisztrációhoz kötött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában