Fejlesztés

2022.02.05. 06:50

Szabadon árusíthatják portékáikat a vanyarciak a nemrégiben elkészült piactéren

Piactér épült a kö­zelmúltban Vanyarc központjában, a szabadtéri színpad előtt – erről Szabó Sándor, a falu alpolgármestere tájékoztatta a Nool-t.

Nagy Orsolya

Ingyenesen igénybe vehetők a pavilonok

Forrás: Beküldött fotó

Az alpolgármester elmondta, hogy a fejlesztés elsősorban azért valósult meg, hogy a helyi termelők számára lehetőség nyíljon a saját maguk által megtermelt áruk értékesítésére. 
Tudom, hogy még kellemetlen hideg az időjárás, de hamarosan megindul a szezon, ezért felhívom a lakosok figyelmét, hogy a piac pavilonjait a vanyarci lakosok minden héten hétfői és pénteki napokon, reggel 7 órától 16 óráig ingyenesen igénybe vehetik, és külön engedély nélkül szabadon árusíthatnak ott zöldséget, gyümölcsöt vagy akár befőtteket, de fagyasztott árut is – hangsúlyozta az alpolgármester, aki azt is kifejtette, hogy aki szeretne, az akár garázsvásárt is rendezhet a számára feleslegessé vált tárgyakból. 
A település vezetője arra is kitért, hogy az ingyenes használat a település lakóira vonatkozik, akik bátran élhetnek ezzel a lehetőséggel. Továbbá arra biztatott mindenkit, hogy vásároljanak helyi termékeket. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában