Gyerekesély program

2022.02.25. 06:55

Interaktív délutánok kínálnak hasznos időtöltést a gyerekeknek Dorogházán és Mátraverebélyben

Jó hangulatú, játékos délutánra várták a gyerekeket a bátonyterenyei Gyerekesély program munkatársai, a Gyere tenyeremre elnevezésű rendezvénysorozat részeként a napokban Dorogházán és Mátraverebélyben.

Gulyás Edina

A foglalkozásokat szakemberek vezetik

Forrás: Beküldött fotó

Az interaktív feladatokkal tűzdelt elfoglaltság jó alternatívát kínál a kicsiknek a szabadidő hasznos eltöltésére, emellett az egészséges életmódot is népszerűsíti.  A fenti rendezvénysorozatot már a járványt megelőzően útjára indítottuk a Bátonyterenyén található közösségi tereinken, valamint a Gyerekesély programba bevont településeken, Szuhán, Dorogházán, Mátranovákon és Mátraverebélyben is. Most újra lehetőségünk van a rendezvény megszervezésére – fogalmazott Nagy-Czakó Kitti, a program szakmai vezetője, aki arra is kitért, hogy a helyi igényekhez igazodó, szakemberek által vezetett szabadidős tevékenységet rendszeresen megtartják majd. Mint mondta, a délutánok folyamán játékos feladványokkal, ügyességi játékokkal kínálnak nagyszerű kikapcsolódást a gyerekeknek. A résztvevők előadásokat hallgathatnak és ajándékokkal is gazdagodnak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában