Autópiac

2022.02.28. 06:50

Íme Nógrád megye legdrágább és legolcsóbb használtautója

Szétnéztünk az ország legnépszerűbb használtautós portálján, és megkerestük Nógrád megye legjeit. Míg Rétságon a legdrágább, Diósjenőn a legolcsóbb autó várja új tulajdonosát.

Sz. R.

Forrás: hasznaltauto.hu, shutterstock

Szűkebb hazánk jelenleg árult legdrágább használtautója egy 2017-es évjáratú koromfekete Mercedes. Az eleganciájáról is méltán híres német gyártmányú, S-osztályos luxusautó 25 995 000 forintért keresi új tulajdonosát. A 258 lóerős, összkerékmeghajtású, rendkívül impozáns járgány csupán 51 600 kilométert futott. 

Rétságon árulják a közel 26 millió forintot értő luxusautótForrás: hasznaltauto.hu

A hasznaltauto.hu-ra feltöltött hirdetés szerint az autó kitűnő műszaki és esztétikai állapotban van, illetve az összes extrával fel van szerelve. Csak néhányat említve: kőfelverődés ellen védőfóliázott motorháztető, éjjellátó funkció, sávváltó asszisztens, tábla-felismerő funkció.

A belső teret az elegancia jellemzi Forrás: hasznaltauto.hu

És most lássuk, melyik az az autó, amelyből 371 darabot lehetne vásárolni, a fenti luxusautó árából! Diósjenőn árulják azt a Suzuki Swiftet, amitől potom 70 ezer forintért válna meg jelenlegi tulajdonosa. Az 1999-es évjáratú, 53 lóerős autó meglepően keveset futott, csupán 77 300 kilométert tüntettek fel hirdetésben. Ebben továbbá azt is írják, hogy az autót papírok nélkül árulják, de működőképesen. 

Ezres motorral van felszerelve a kis Suzuki SwiftForrás: hasznaltauto.hu

70 ezer forintért természetesen nem sok extrára lehet számítani, de sokak számára mégis értékesnek bizonyulhat az elülső ablakok, és a külső visszapillantók elektromos működése.

Rövidebb távok megtételére a legalkalmasabb a 70 ezer forintot érő járgányForrás: hasznaltauto.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában