Tündérszépek 2022

2022.02.04. 11:20

Íme három nógrádi Tündérszép, akik már ragyoghattak kameráink kereszttüzében

E héten gyönyörű lányokkal rajtolt el az országos Tündérszépek versenyünk, de továbbra is várjuk az újabb jelentkezőket.

G. K.

Forrás: Nool/Hüvösi Csaba, Ladóczki Balázs

Immár negyedik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, melyre már jelentkezhetnek a megyében élő vagy itt tanuló 18–29 év közötti hölgyek. A versenyre saját képekkel is lehet nevezni, ám ez nem feltétel, sőt, a jelentkezőknek teljesen ingyen biztosítunk egy profi fotósorozatot, amelyben hétköznapi öltözetben, estélyiben, illetve fürdőruhában mutathatják meg szépségüket! 

Három Tündérszép állt már a kameránk elé

Kedden a Nógrád megyei lányok egy része már profin helytállt stúdiófotózásunkon. Fotóriportereink a bátonyterenyei Jakubovics Mónikáról, a tari Táborszki Flóráról és a pásztói Pádár Evelinről készítettek lélegzetelállító portfóliókat. A 21 éves Jakubovics Mónika tavaly is megmutatta bájait a versenyen, de idén úgy döntött, ismét szerencsét próbál. 

Jakubovics Mónika már másodszorra méretteti meg magát országos szépségversenyünkön
Fotó: Ladóczki Balázs/Nool.hu

– Nagyon jól éreztem magam a fotózáson idén is és tavaly is, azonban a mostani helyszín jobban megfogott. A salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola tanulója vagyok, jövőre fogok érettségizni. Ezt követően pedig modellkedéssel szeretnék foglalkozni. A TikTokon is megtalálható vagyok, ezért szabadidőmben sok videót készítek, amiket fel is töltök oda. Ezen kívül szívesen sportolok, sétálok és énekelek. Tavaly egy zenei tehetségkutatóban is jelentkeztem, ahol nem jártam sikerrel, de idén ismét megpróbálom majd – mesélte portálunknak Jakubovics Mónika.

Flórának nem ismeretlen a modellkedés

Második Tündérszépünk, a tari származású, 18 esztendős Táborszki Flóra először jelentkezett  versenyünkre. Ennek ellenére otthonosan mozgott kameránk előtt, hiszen elmondása szerint már több fotózáson is részt vett.

Flóra rutinosan mozgott fotósunk előtt
 Fotó: Hüvösi Csaba/Nool.hu

– Jelenleg a budapesti Táncművészeti Szakgimnázium diákja vagyok, jövőre fogok érettségizni. Ezt követően pedig a Magyar Táncművészeti Egyetemen szeretném tovább folytatni tanulmányaimat. A Tündérszépekre azért jelentkeztem, mert korábban több barátnőm is megmérettette már magát ezen a versenyen, és csupa jó dolgokat meséltek róla. A véleményük szerint akár még arra is lenne esélyem, hogy bejussak az országos döntőbe. Így hát nem haboztam, azonnal jelentkeztem. Négy éve modellkedem, két esztendeje pedig jelentkeztem a Miss Éden szépségversenyre is, ahol a megyei döntőben különdíjas lettem. A jövőben is szeretnék modellkedéssel foglalkozni, a terveim között szerepel, hogy, ha lehetőségem adódik rá, akkor akár külföldön is kipróbáljam magam ezen a területen – tudtuk meg Táborszki Flórától.

Add önmagad, legyél természetes!

Bevallása szerint nagyon jól érezte magát a mostani fotózáson. Aki meg szeretné magát mérettetni, ki szeretné magát próbálni, de még nem volt hozzá bátorsága, annak csak ajánlani tudja, hogy jelentkezzen, hiszen nincs semmi veszíteni valója, továbbá egy fantasztikus élménnyel gazdagodhat. 
– A lényeg, hogy senki ne izguljon, adja önmagát, legyen természetes. Életem első két fotózásán én is nagyon féltem, stresszeltem, ami rá is nyomta a bélyegét mindenre. Nem tudtam igazán elengedni magam, alig mosolyogtam, ezért a képek sem lettek olyan jók. Amikor pedig már felszabadultam, jobb volt a hangulat, többet mosolyogtam, akkor szuperek lettek a fotók is. Ezért is tanácsolom mindenkinek, hogy engedje el magát – emelte ki a Tündérszép.

Mint megtudtuk Flóra lételeme a sportolás, nem tudná nélküle elképzelni az életét. Öt esztendős kora óta táncol, tizenöt évig lovagolt, nyolc-nyolc évig karatézott és hastáncolt, ezeken kívül szertornázott is, jelenleg pedig fitneszezik. 

Evelint édesanyja és barátai bíztatták a jelentkezésre

A két lányt követően a 20 esztendős, pásztói származású Pádár Evelin állt kameránk elé, akinek teljesen új volt ez a szituáció. Azért jelentkezett a versenyre, hogy ezen a területen is kipróbálja magát, új embereket ismerjen meg, továbbá az édesanyja és a barátai is motiválták őt erre.

Pádár Evelinnek új élmény volt a fotózás
Fotó: Hüvösi Csaba/Nool.hu

– Életem első fotózáson nagyon jól éreztem magam, mindenki kedves, segítőkész volt. Jelenleg egyetemista vagyok, a vendéglátás fortélyait próbálom elsajátítani, több mint két éve az iskola mellett dolgozom is ebben a szakmában. A későbbiekben is a vendéglátásban szeretnék majd végleg elhelyezkedni. Eddig nem gondolkodtam a modellkedésen, azonban a fotózásnak köszönhetően kedvet kaptam hozzá. Úgy érzem, el tudtam magam engedni, rosszabbra számítottam, de nagyon élveztem – mondta mosolyogva Pádár Evelin.
Kérdésünkre kifejtette: szabadidejében szeret hajat fonni, el is végzett egy ilyen tanfolyamot. Ezen kívül szívesen olvas, a főzés is nagyon érdekeli, abban is próbál mindig új dolgokat kipróbálni.

Önbizalmat adnak a profi fotók

Sokan azt hiszik, hogy róluk nem lehet jó fotókat készíteni, nem fotogének, erre azonban rutinos fotós kollégáink évről évre rácáfolnak. Idén is a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu két fotósa, Hüvösi Csaba és Ladóczki Balázs készíti a fotókat a tündérekről. 

Munkatársaink kedvcsináló gyanánt megosztottak néhány tapasztalatot és tanácsot a még jelentkezésükön hezitáló Tündérekkel, de azoknak is érdemes elolvasni a tippjeiket, akik már elküldték a jelentkezésüket.

Kárpáti Rebeka segíti a döntőbe jutott lányokat

A Tündérszépek ráadásul a dicsőség és az értékes nyeremények mellett rengeteg lehetőséget is rejt. Háziasszony-mentorunk Kárpáti Rebeka, aki 2013-ban elnyerte a Miss Universe Hungary címet, segít majd felkészülni a hölgyeknek az országos döntőre, hogy magabiztosan ragyoghassanak a színpadon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában