Lezárult a szavazás

2022.01.26. 06:50

Olvasóink Mohácsi Lászlónak ítélték az Év embere 2021 címet

Közel 13 ezer beérkező szavazat alapján dőlt el a végeredmény.

Nool

Az év embere 2021 - Mohácsi László

Forrás: NMH Archívum

Lezárult a szavazás, kiderült, hogy olvasóink szavazatai alapján ki lett 2021-es eredményei, teljesítménye és a közösségért végzett munkája alapján Az év embere Nógrád megyében. A voksolás január 10-én kezdődött, és bő másfél héten keresztül fogadtuk a szavazatokat a Nógrád Megyei Hírlapból kivágott szelvényeken, valamint online formában hírportálunk, a Nool.hu Év embere-aloldalán.

Mindent egybevéve közel 13 ezer szavazat érkezett, ezek alapján alakult ki a végső sorrend – játékszabályunknak megfelelően – a napilapos és az internetes voksolás helyezési számainak összesítése után. Ahogyan az lenni szokott, ezúttal is fordulatokban gazdag volt a verseny, hiszen a napilapos és az internetes szavazótábor egészen eltérő sorrendet állított fel, így az utolsó pillanatig kérdéses volt, vajon mi is lesz majd végeredmény.

Az összesítést követően eldőlt, hogy olvasóink Mohácsi Lászlót választották a 2021-es Év emberének Nógrád megyében. A megyei labdarúgó-bajnokságokban két aranyérmet is szerzett a sportember – egyet edzőként, egyet pedig aktív játékosként –, ez a nem mindennapi teljesítmény pedig meggyőzte a sportbarátokat, hogy Mohácsi László érdemes a megtisztelő címre. 

Az összesített második helyen Kazareczki Mihály végzett. A salgótarjáni mentőápoló kiemelkedő szakmai tevékenységéért országos elismerést, Iránytű-díjat kapott tavaly, így lett lapunkban a hét embere, illetve így került az Év embere-szavazás jelöltjei közé. 

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára Tóthné Simon Andrea állhat fel, aki szívvel-lélekkel dolgozik a véradókért a Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezetének koordinátoraként. 

Díjaikat – a járványhelyzet miatt – szűk körben adjuk majd át szerkesztőségünkben.

A szavazók is nyertek - Az Év embere-szavazással az olvasóink is jól járhattak. A napilapból kivágott szelvénnyel voksolók közül Győri Sándornénak, az online szavazók közül pedig Zsélyi Bulcsúnak kedvezett a szerencse. Ők 8-8 ezer forint értékű vásárlási utalványt nyertek sorsolásunkon. A szavazás során megadott elérhetőségeiken értesítjük őket a nyeremény átvételének módjáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában