Gyógyítás

2022.01.05. 15:22

Így változik a gyermekorvosi rendelés Somoskőújfaluban

– Tavaly év végén nyugdíjba vonult Herczeg Éva gyermekorvos, akinek ezúton is szeretném megköszönni a településen végzett több évtizedes gyógyító munkáját – mondta el portálunknak dr. Tóth László.

G. K.

Dr. Tóth László megköszönte dr. Herczeg Éva munkáját

Fotó: Hegedűs Márk

A község polgármestere hozzátette: január 1-től, szombattól kezdődően a házi gyermekorvosi feladatokat dr. Nagypál Mária doktornő látja el a Salgótarján, Beszterce tér 1. szám alatti rendelőben. 

– Tavaly december 31-ével megszűnt a hétfői és a szerdai gyermekorvosi rendelés a somoskőújfalui Egészségházban, így ezeken a napokon is a Beszterce-lakótelepi rendelőbe kell utazni. A hivatalos rendelési idő a somosi betegek részére mindennap 9 óra 45-től, egészen 11 óra 15 percig tart majd, azonban a doktornő a teljes rendelési ideje alatt fogadja a településünkről hozzá érkező gyermekeket – tudta meg portálunk dr. Tóth Lászlótól. 

A faluvezető kifejtette továbbá: ez a változás a védőnői szolgálatot nem érinti. A védőnő továbbra is a megszokott időpontokban, az Egészségházban várja a hozzá érkezőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában