Programajánló

2022.01.26. 17:57

Fényfestéssel varázsolják időgéppé a salgótarjáni belvárost

Az emlékév első napjaiban egy egyedülálló élménnyel készül a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft., ugyanis időgéppé változtatják a belvárost.

G. K.

Forrás: Archív | Hegedűs Márk

– Visszatér sokak kedvenc programeleme, a fényfestés. A különleges fényjáték ezúttal a régi Salgótarjánt eleveníti meg, ezzel is fokozva az ünnepi hangulatot – mondta el portálunknak Szmolka Boglárka.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. marketingkoordinátora hozzátette: legfőbb céljuk, hogy mindenki bekapcsolódhasson a jubileumi zsongásba. 

– Január 27-e, csütörtök és 29-e, szombat között, 17-től 20 óráig városunk 100 éves múltjával körülvéve csúszhatnak a korcsolyázni vágyók. A kellemes zene és a pazar látvány mellett meglepetéssel is várjuk őket. Minden 17 óra 30 perc után vásárolt belépőjegy mellé ajándékot adunk. Kérünk minden érdeklődét, üssék össze a korcsolyáik sarkát és hagyják, hogy elrepítsük őket egy varázslatos utazásra!  – hangsúlyozta Szmolka Boglárka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában