jótékonyság

2021.12.02. 11:52

Színes programokat és jótékonysági sütivásárt is tartanak Bátonyterenyén

Az adventi időszakban minden hétvégén közös gyertyagyújtással és más, ünnepekre hangoló programokkal várják az érdeklődőket Bátonyterenyén.

G. E.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A rendezvénysorozat két központi helyszíne a nagybátonyi Városház tér és a kisterenyei Flóra-szobor előtti tér, ahol a feldíszített karácsonyfák körül különféle műsorokkal, színvonalas fellépőkkel és karácsonyi játszóparkkal igyekeznek lehetőséget adni a családoknak a kikapcsolódásra. Az Észak-Mátra Speciális Mentő és Önkéntes Tűzoltó Egyesület palacsintával is kedveskedik a vendégeknek.

– Akik nemcsak kikapcsolódni, de jótékonykodni is szeretnének, megtehetik. A Városház téren vasárnap már tartottak jótékonysági sütivásárt, Kisterenyén a Flóra-szobornál pedig december 5-én lesz ilyen program. Az akció bevételét a városi óvodáknak ajánljuk fel – fogalmazott Maruzs-Molnár Ágnes, a főszervező Bátonyterenyei Közművelődési Nonprofit Kft. ügyvezetője. – A helyszíneken várjuk mindazokat, akik saját készítésű süteménnyel járulnának hozzá a kezdeményezéshez. Az édesszájúak pedig ezen a módon támogathatják a városi intézményeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában