Díjátadó

2021.12.20. 17:25

Mosolyt csaltunk fotópályázatunk győzteseinek arcára

Hétfő délután adtuk át a Gyermekmosoly 2021 fotópályázat első fordulós nyerteseinek díjait a Salgó Centerben, a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool szerkesztőségében.

A.E.

Forrás: NMH

Fotó: Ladóczki Balázs

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, december 9-én zárult le fotópályázatunk első fordulója, a legszebb mosolyok két kategóriában versenyeztek: 0 és 3 éves kor, valamint 4 és 7 éves kor közötti korcsoportban. A gyermekek aranyos, vicces vagy éppen zsivány grimaszoló fotóira olvasóink szavazhattak, ezek alapján alakult ki a végeredmény.

Hétfő délután csupa mosolygós arcú gyermek és hozzátartozóik látogattak el salgótarjáni székhelyű szerkesztőségünkbe, ahol Szabó György főszerkesztő köszöntötte a két kategória első három helyezettjeit és hozzátartozóikat. A főszerkesztő elmondta, hogy a játékra több mint 400 gyermeket neveztek be Nógrád megyében, a szavazatok száma pedig meghaladta a 9 ezret. Szabó György gratulált minden résztvevőnek, majd átadta a kategóriák első három helyezettjeinek járó értékes Regió Játék ajándékutalványokat.

A díjátadón résztvevő nyertesek
Forrás: Ladóczki Balázs/NMH

A két kategóriagyőztest sikerült kicsit kifaggatnunk a versennyel kapcsolatban. A 0 és 3 éves kor közötti korcsoport győztese a salgótarjáni Lakatos Lilien Zorka lett, édesanyja, Boros Edina nagyon örült a nyereménynek. Mint mesélte, a Facebookon figyelt fel a játék kiírására, majd azonnal elküldte gyermeke fotóját. A 8 hónapos kislány mosolygós képére érkezett a legmagasabb számú szavazat, közel 1300 voks. A nyereményből plüss-, valamint készségfejlesztő játékot terveznek vásárolni párjával gyermeküknek.

A 4 és 7 éves korcsoport győztese Koncz Fanni lett, aki egészen Romhányból utazott el a szerkesztőségbe, hogy átvehesse kedves mosolyával elnyert jutalmát. Édesanyja, Koncz Józsefné érdeklődésünkre elmondta, hogy folyamatos követője a Nool-nak és ezen a felületen találkozott a Gyermekmosoly játék felhívásával. A 4 éves Fanni munkatársunknak azt is elárulta, hogy a nyereményből mindenképpen szeretne sok unikornisos csillámtetoválást kapni, édesanyja pedig hozzátette, hogy a kislány nagy álma egy játékkonyha, így a nyereményt erre szeretnék fordítani. 

A Gyermekmosoly fotópályázat második fordulója 2022. január 10-én 10 órakor veszi kezdetét, ahová minden megyei 1. helyezett automatikusan továbbjut.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában