Téli sport

2021.12.30. 11:02

Megnyitott a korcsolyapálya Balassagyarmaton

A jégpályát december 30-tól ingyenesen használhatják a korcsolyázás szerelmesei.

Nool

A korcsolyapályát délelőtt 10 és este 8 óra között vehetik igénybe a csúszkálás szerelmesei

Forrás: Balassagyarmat Városháza | Facebook

Mint arról korábban beszámoltunk a megyeszékhelyhez hasonlóan Balassagyarmaton is készíthetik a „jégsaruikat” a siklás szerelmesei. Csach Gábor polgármester elmondta: idén előreláthatólag december 6-tól tudnak helyszínt biztosítani a sporthoz.

– Volt már korcsolyapályánk a vármegyeháza előtt 2019-ben, de tavaly a vírus miatt annak telepítésére nem volt lehetőségünk. Idén folytatjuk a pandémia miatt szüneteltetett hagyományt – hangsúlyozta Balassagyarmat első embere. A pálya mérete és pontos helye még nem dőlt el, egyeztetések zajlanak a kivitelezővel.

Az év végi ünnepek újabb attrakciója családoknak a Vármegyeház előtti műanyag – időjárástól függetlenül is használható– korcsolyapálya. A mulatságot bárki ingyenesen igénybe veheti december 30-tól -január 23-ig, minden nap 10 és 20 óra között. Szilveszterkor hosszabbított nyitva tartással! – közölték a város közösségi oldalán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában