Országos szépségverseny

2021.12.28. 15:00

A nógrádi közönségdíjas is jelentkezésre buzdítja a Tündérszépeket

A mátranováki Gubán Dóra korábban kiérdemelte a Tündérszépek nógrádi közönségdíjasa címet, most ő is jelentkezésre buzdítja szűkebb hazánk hölgyeit.

Bakos László

Gubán Dóra, a Tündérszépek korábbi nógrádi közönségdíjasa

Forrás: Archív fotó, NMH

Fotó: Hegedűs Márk

A Mediaworks 2022-ben már negyedik alkalommal rendezi meg a Tündérszépek országos szépségversenyt, melyre december 15-étől már le is adhatják jelentkezésüket mindazok, akik szeretnék megmérettetni magukat a megye, a régió, majd az ország legszebbjei között.

Gubán Dóra egy korábbi kiírásban szerepelt. A nézők imádták a képeit, amit az is bizonyít, hogy ő lett a megye közönségdíjasa.

- Amikor megláttam a Tündérszépek hirdetését, őszintén megmondva, nem gondoltam volna, hogy részt is fogok majd benne venni, bár azért belegondoltam, hogy milyen lenne, és kedvem is volt hozzá. Majd nővérem biztatására végül beadtam a derekam. Egyáltalán nem bántam meg – emlékszik vissza Dóra.

- A fotózás is nagy élmény volt, jó hangulatban telt, barátságos közegben. Újfajta kihívást jelentett számomra, és ezért is élveztem annyira. A szavazás közbeni izgalom és támogatás, mint a családom, barátaim, kedves ismerőseim részéről, nagyon jól esett. És nagy örömömre ez elég volt hozzá, hogy viszonylag sokáig eljussak a versenyben – meséli a sportos lány, aki szívesen fest, jelenleg pedig Miskolcon végzi egyetemi tanulmányait.

- Én mindenkinek ajánlom, hogy jelentkezzen, aki esetleg gondolkozik rajta, de nem mer belevágni. Tényleg nincs mit vesztenie, mindenféleképpen egy jó tapasztalattal gazdagodik. Egyúttal sok sikert kívánok az új versenyzőknek!

Jelentkezz még ma!

A verseny most is megyei szinten indul, majd a regionális fordulókon keresztül jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A megyei fordulóba maximum 30 lány juthat be, ezért sem érdemes halogatni a nevezést. Saját portfólióval is jelentkezhetsz, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatodat, ha kéred! Ezt a jelentkezési lapon jelezd!

A megyei fordulóból 4 lány (a zsűri döntése nyomán 3, valamint a legmagasabb értékelést kapott közönségkedvenc) jut tovább a regionális fordulóba, ahonnan az országos döntőbe vezet az út.

A dicsőség mellett értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket: egzotikus utazás két fő részére, értékes mobiltelefonok…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában