Összefogás

2021.12.19. 22:17

32 rászoruló Nógrád megyei család karácsonyát tette szebbé az egyesület

A Nógrád Tourist Egyesület idén újra adománygyűjtő akcióval tette szebbé a nélkülöző Nógrád megyei családok karácsonyát.

K. K.

32 család arcára varázsolt mosolyt a Nógrád Tourist Egyesület

Forrás: Beküldött

Az egyesület idén is sikeres gyűjtést tudhat magának, ugyanis több mint másfél millió forint értékben gyűltek össze adományok, amelyek december 19-én, 15 Nógrád megyei településre – köztük Romhányba, Bánkra, Kisecsetre, Kétbodonyba, Horpácsra, Nógrádra, Szátokra, Borsosberénybe, Rétságra, Felsőpeténybe, Tolmácsra, Szendehelyre, Diósjenőre, Ősagárdra, valamint Rimócra –, összesen 32 nehéz sorsú családhoz jutottak el. 

Az ajándékcsomagban tartós élelmiszerek – liszt, cukor, étolaj, tészta–, tisztálkodási szerek, háztartási- és különböző használati cikkek is helyet kaptak, éppúgy mint a gyerekeknek szánt játék és édesség. 

– Egyesületünk fő feladatának tekinti, hogy gondoskodjon a bajba jutott emberekről, főképp az ünnepek közeledtével. Idén a Mikulás járattal, családonként csaknem 100 kilogrammnyi adomány jutott célba, ami nagy segítséget jelent az ünnepek közeledtével – mondta Bencsok Péter az egyesület elnöke.

Hozzátette, hogy az adományokon kívül kívül 100 adagnyi halászlével is kedveskedtek a rászorulóknak. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában