fotópályázat

2021.11.17. 19:58

Már több mint száz nógrádi nevezett a Gyermekmosolyra

Még mindig nem késett el, november 24-ig várjuk a mosolygós gyermekekről készült fotókat. A fődíj egy 300 ezer forint értékű voucher az alsópáhoki Bobó Fun Parkba. Úgyhogy nem éri meg habozni, küldje be gyermeke fényképét most!

Nool

November 10-én ismét útjára indítottuk fotópályázatunkat, amelyen Nógrád megye legédesebb mosolyú gyermekeit keressük. Nevezni november 24-én 10 óráig lehet két (0-3 és 4-7 éves) kategóriákban. A szavazás november 25-én indul. A három és fél év alatti kicsik fotóit az előbbi kategóriába, a három és fél év feletti gyermekek mosolygós képeit pedig utóbbiba kell feltölteni.

Az már az elmúlt években kiderült, hogy a pályázat nagy népszerűségnek örvend a szülők, rokonok körében, és nincs ez másképp idén sem. Néhány nap alatt leforgása alatt ugyanis több mint száz beküldött fotó érkezett. A megyeszékhely, és a nógrádi városokon kívül számos kisebb településről is befutott már érvényes nevezés, hiszen ők is ugyanolyan eséllyel indulnak majd a szavazásban.

Az első fordulóban legtöbb szavazatot kapott első helyen végzett gyermek automatikusan továbbjut az országos fordulóba, ahol újabb versenyben vesz részt és megnyerheti a 300 ezer forint értékű vouchert az alsópáhoki Bobó Fun Parkba. Az országos forduló 2022. január 10-én kezdődik.

Fontos tudni, hogy a versenyben csak az adott témában fogadunk el fotókat, ha a fotó eltér a megadott témától, a végeredménynél nem vesszük figyelembe. A versenyben csak Nógrád megyében élő családok vehetnek részt. Egy fotón csak egy gyermek szerepelhet – ikrek esetében kérjük a külön-külön pályázást. Egy játékos egy e-mail címmel egy fotót tud feltölteni, és a feltöltött fotó mellett pontosan töltse ki az űrlapot, és adja meg, melyik kategóriába szánja azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában