advent

2021.11.30. 21:00

Kézműveskedésre, előadásra készülnek a bujákiak

Színvonalas programokkal készülnek az adventre Bujákon a Glatz Oszkár Művelődési Központ szervezésében.

N. O.

Az intézmény arról számolt be, hogy szombaton a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola közösségével már meggyújtották az első gyertyát a szabadtéri betlehemnél.

December 3-án, pénteken 15 órától Mikulásfutást rendeznek, majd 16 órától mesejáték várja az érdeklődőket a helyi művelődési házban Mikor jön már a Mikulás elnevezéssel. Másnap 17.30 órától a Bujáki Hagyományőrző Csoport tagjainak közreműködésével meggyújtják a második adventi gyertyát.

December 11-én, szombaton 17. 30 órakor a harmadik gyertya is lángra lobban a helyi Cseperedő Óvoda közösségével, majd 19 órától Wass Albert-estet tartanak Tóth Imre előadásában az Eszterházy Közösségi tér épületében.

December 16-án, csütörtökön ismét programmal készülnek a helyiek számára, amely során adventi kézműves-foglalkozással várják a lakosokat 16 órától. Az utolsó, negyedik gyertyát pedig december 18-án, szombaton gyújtják meg a helyiekkel közösen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában