jótékonysági vacsora

2021.11.06. 08:47

Jótékonysági libavacsorát tartanak Szentkúton

Az elmúlt évek hagyományához híven Szent Márton püspök és hitvalló ünnepéhez kapcsolódóan jótékonysági vacsorát tartanak nemzeti kegyhelyünkön november 13-án, szombaton.

G. K.

Közös esti imával veszi kezdetét a program Archív fotó: L. B.

Az ebből befolyt összeget kiegészítik a helyi Szent Antal-persely szegények számára fenntartott adományaival, amit idén a bátonyterenyei Ezüstfenyő Idősek Otthonának ajánlanak fel a szervezők. A vacsora díja fejenként 12 ezer 500 forint, amelyből hatezret egyenesen az intézménynek továbbítanak. Adományozásra a jótékonysági est során a helyszínen is lesz lehetőség.

Közös esti imával veszi kezdetét a program
Archív fotó: L. B.

– A program 18 órakor közös esti imával kezdődik a templomban, amit a püspök és hitvalló tiszteletére ajánlanak fel, majd a libavacsorával folytatódik a rendezvényteremben – mondta el lapunknak Orosz Lóránt, a nemzeti kegyhely igazgatója. – A rendezvényen fellép Kósa Lajos zongorista, Berki Ádám csellista és Kósa Bernadett énekes is. A jótékonysági estre november 8-ig, hétfőig lehet jelentkezni az [email protected] e-mail-címen vagy a 32/418-029-es számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában