jegyértékesítés

2021.11.16. 16:51

Jegyértékesítési pontot nyitott a Zenthe színház Pásztón

Jegyértékesítési pontot nyitott kedden a Zenthe Ferenc Színház a településen. A gondolat Huczekné Rétvári Mónika, az egyik pásztói könyvesbolt tulajdonosában fogalmazódott meg.

N. O.

xxx

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

– Úgy éreztem, hogy a könyv és a színház szorosan együtt, egy nagy egységet alkotó kulturális tér. A színház pedig örömmel vette a felajánlásomat és bízom benne, hogy az üzletben megnyílt Zenthe ponttal hozzájárulhatok ahhoz, hogy egyre többen látogassák az előadásokat – közölte Huczekné Rétvári Mónika.

Farkas Attila polgármester örömét fejezte ki a kezdeményezéssel kapcsolatban.

– Szívügyünk, hogy támogassuk a színházat, hiszen Nógrád megyeiek vagyunk. Ráadásul nagy igénye van az embereknek a kultúrára és a művelődésre, főként, hogy az elmúlt másfél éves időszak lelkileg sok embert megtört – hangsúlyozta a polgármester.

Bíznak benne, hogy az új lehetőséggel egyre többen látogatják majd az előadásokat
Fotó: L. B. / NMH

Simon Lajos, a Zenthe Ferenc Színház igazgatója bízik benne, hogy sokan élnek a lehetőséggel és újra játszhatnak majd Pásztón. Mint mondta, fontos, hogy nemcsak a salgótarjániak érezzék, hogy van színházuk, hanem a megyében élők is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában