Salgótarján

2021.09.09. 16:23

Sztárfellépőkkel búcsúztatják a nyarat a Beszterce-lakótelepen

Még tart a jó idő, így igazi késő-nyári hangulatú buli ígérkezik szeptember 10-én, azaz pénteken a Beszterce téren, ahová a magyar könnyűzene népszerű előadói hozzák el legnagyobb slágereiket.

G. K.

Forrás: Bors

– Nika se perimeno, Hajnal, Hola mi amor – ki ne ismerné ezeket a mai napig is töretlen népszerűségnek örvendő dalokat? Este hét órától a Magyar Köztársasági Érdemrend Arany Érdemkeresztjét elsőként megkapó könnyűzenész, Delhusa Gjon lép színpadra. Ezt követően, este nyolc órától a többszörös Comet-díjas, már 1997 áprilisától aktívan fellépő zenekar, a Groovehouse táncoltatja meg a besztercei közönséget. A kedvelt magyar pop-rock együttes hallgatósága a tinédzserektől egészen az idősebb korosztályig terjed. A program zárásaként, 21 órától Csordás Tibor varázsol latin hangulatot a Beszterce térre az egykori Fiesta legnépszerűbb számaival – mondta el a Nool érdeklődésére Balogh Katalin.

A Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hozzátette: a szuper fellépők előtt a helyszínen már 17 órától gyerekprogramok várják a családokat. A besztercei nyárzáró bulira a Vagabanda gólyalábasai különleges műsorral hívják a közönséget, de lesz még óriás társasjáték is, amelynek keretében a kalandvágyó csemeték maguk válhatnak a játék bábuivá. A közönség művészi vénával megáldott tagjai közösségi festéshez csatlakozhatnak, vagy a VictoryArt kreatív, kézműves bütyköldéjében bontakoztathatják ki kreativitásukat.

– A színpadi programokat egy igazán dinamikus „előzenekar”, a helybéli, már 2014 óta együtt zenélő Martin X Csabi formáció nyitja meg 18 óra 30 perckor. Mindezek mellett a szervezők egy különleges szabadtéri fotókiállítással is készülnek majd, amely csak a besztercei nyárzáró ideje alatt lesz megtekinthető – tette hozzá a Salgótarjáni Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában