kinevezés

2021.09.23. 20:09

Megválasztották a VOSZ Nógrád Megyei Szervezetének régi-új elnökét

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Nógrád Megyei Szervezete szeptemberben Szécsényben tartotta meg az éves, választási tisztújító közgyűlését.

Sz. F.

Czékmánné Kelecsény Ágnes újabb öt évig egyengetheti a megyei szervezet életét

Forrás: NMH

Fotó: Sz. F.

Czékmánné Kelecsény Ágnes, a Nógrád megyei szervezet elnöke beszámolójában mindenekelőtt áttekintést adott az elmúlt öt év kiemelt feladatairól, eredményeiről.

Egyebek mellett utalt rá, hogy a Széchenyi kártya biztosította hitel lehetősége a VOSZ egyik legnagyobb eredménye. Hozzátette, hogy taglétszámuk öt esztendő alatt a négyszeresére emelkedett. Az elnök szólt arról, hogy megyei és országos fórumokon képviselték a vállalkozókat, illetve, hogy kiemelt figyelmet kell fordítani a generációváltásra. Egyre több vállalkozó éri el ugyanis a nyugdíjkorhatárt. A VOSZ megyei vezetése az elmúlt időszakban meglátogatta a helyi vállalkozókat, sőt határ menti együttműködést alakítottak ki a szlovákiai Eperjes szakembereivel.

Az elnök elmondta, hogy segítséget nyújtottak a jogszabályok értelmezésében, s élő kapcsolatot alakítottak ki a megye vállalkozói között.

Hangsúlyozta: a Prima-gálát évről évre a megye más-más településeire szervezik, hogy ezzel is elősegítsék tevékenységük jobb megismerését. A rendezvényt eddig életre hívták már Salgótarjánban, Pásztón, Balassagyarmaton, Romhányban és Szécsényben is. Idén október 17-én, Alsópetényben szeretnék a gálát megszervezni.

Czékmánné Kelecsény Ágnes elmondta, hogy felvették a kapcsolatot a Muzsikál az erdő rendezvénysorozat szervezőivel is.

A tagság az elkövetkező öt évre egyhangúlag ismét Czékmánné Kelecsény Ágnest választotta meg a VOSZ Nógrád megyei elnökének, majd kijelölték a további öt elnökségi tagot, küldötteket és pótküldötteket is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában