macskamentés

2021.09.10. 08:00

Három megrémült kiscicát mentettek meg Salgótarjánban az önkéntesek

Vasárnap érkezett a bejelentés Karancs Speciális Mentőszolgálathoz, hogy a megyeszékhely belvárosában egy kiscica a csatornába szorult.

Nool

Forrás: Karancs Speciális Mentők Facebook oldala

A kismacska a Balassi Bálint Megyei Könyvtár mellett bújt el egy vízelvezető csatorna melletti üregbe, miután a lefolyón beesett. A négylábú segítségére a Karancs Speciális Mentőszolgálat önkéntesei valamint a HELP Mentőegyesület tagjai siettek, akik egy endoszkópos kamerát is segítségül hívtak a mentéshez. Az önkéntes mentők időközben, megtalálták a kiscica testvéreit is, így már három cica szorult a segítségükre.

– Kora délutántól késő estig próbálták kiszedni és már úgy látszott, hogy sikerrel járnak, de az állat annyira elfáradt, hogy inkább visszahúzódott és ismét egy éjszakát kellett a törmelékek között aludnia. Végtelen türelemmel, csalogatós módszerrel sikerült végül kiszedni szerdán a csatorna fogságából – írják az egyesület Facebook oldalán.

https://www.facebook.com/ksmusar/photos/pcb.1111307326063065/1111306046063193/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában