hulladék halmok

2021.08.31. 16:45

Szomorú hajnali látvány: szemétben úszik a tarjáni gyorsétterem parkolója

Borzalmas látvány tárul azok elé, akik hétvégén a hajnali órákban sétálnak el a megyeszékhely gyorsétterme mellett.

Nool

Ez a látvány tárul a járókelők elé hétvégén a hajnali órákban

Forrás: Olvasói fotó

Talán nem túlzás állítani, hogy hétvégéken a salgótarjáni gyorsétterem nevezhető a város egyik legforgalmasabb pontjának. Azontúl, hogy a távolsági buszmegálló, és a vasútállomás mellett helyezkedik el, az esti órákban sajnos kevés egyéb lehetősége van ennivalóhoz jutnia annak, aki nem főzéssel tervezte eltölteni a hétvégéjét.

Viszont ennek a népszerűségnek sajnos ára van, amit a kulturált városlakók fizetnek meg. Egyik olvasónktól kaptuk az alábbi, szombat hajnalban készített fotót, amin jól látszik: a megyeszékhelyen élők számára sok bosszúságot okozó galambok mellett, az elfogyasztott gyors étel zacskóinak, poharainak, és ételmaradékainak szolgál gyűjtőhelyéül az étterem parkolója.

Ez a látvány tárul a járókelők elé hétvégén a hajnali órákban
Fotó: Olvasói fotó

A közösségi oldal egyik nógrádi hírekkel foglalkozó csoportjában is találtunk egy nemrégiben megosztott, hasonló tartalmú " target="_blank" rel="noopener noreferrer">bejegyzést, amely alatt elkeseredett és felháborodott kommenteket fogalmaztak meg a környéken élők:

„Sajnos ezek az embereknek nem mondható egyének bárhol eldobálják a piszkukat.”

„ A sok trehány, mocskos ember, akik így hagyják maguk után a szemetet… Ilyenek otthon is disznóólban élhetnek.”

„A kultúra az utcán hever.”

A problémával kapcsolatban felkerestük a gyorsétterem sajtóosztályát is, de cikkünk megjelenéséig nem válaszoltak kérdéseinkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában