programajánló

2021.08.27. 14:32

Fesztivállal búcsúztatják a nyarat Salgótarjánban

Ízig-vérig nyárvégi buli lesz a Fő téren augusztus 28-án, szombaton.

G. K.

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

17 óra 30 perctől változatos fellépőkkel és a már-már elengedhetetlen vidámparkkal tér vissza a Nyárzáró Fesztivál a megyeszékhelyre.

– Az estét a poénos, őrült dalairól és szövegeiről híres, közönségkedvenc Kerozin együttes alapozza meg. Ezt követően színpadra lép a hazai hip-hop életbe 2010-ben berobbant Essemm is, akit Magyarország egyik legtehetségesebb, legegyedibb rappereként tartanak számon. Mindezek után a bulik kihagyhatatlan doktora, Béres Attila vagy, ahogy a többség ismeri DR BRS ragad mikrofont és számos régi nagy sláger újragondolt, felújított változatával dobogtatja meg a salgótarjániak szívét. 20 óra után az ország egyik legfelkapottabb pop zenekara, a Fluor Tomi és Diaz alkotta Wellhello veszi át az uralmat a színpad felett.

Szinte nincs olyan ember hazánkban, aki ne ismerné a legnépszerűbb számaikat. A fesztiválon együtt énekelhetjük velük a „Rakpartot” vagy akár az „apuveddmeg-et” is. Az este zárásaként 21 óra 30 perctől a már tíz éve a pályán lévő Nia fogja pörgetni a lemezeket, akinek zenei stílusát főleg EDM, house és elektro house jellemzi. Szakmai tudása felvillanyozó előadásaival párosítva senkit sem hagy hidegen, ezért Nia jóvoltából is különleges bulihangulatra számíthatunk Salgótarján Fő terén – mondta el portálunknak Andrássy Nóra.

A Salgótarjáni Rendezvény– és Médiaközpont Nonprofit Kft. kulturális igazgatóhelyettese hozzátette: a szuper fellépők mellett a vidámpark is tovább dübörög, lesz kisvasút és játszóház, de az adrenalin-fanok sem maradnak különleges, nagy körhinta nélkül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában