eltűntek

2021.08.01. 11:16

Egy tucat eltűnt tinédzsert keresnek a rétsági rendőrök

A Rétsági Rendőrkapitányság egyenruhásai jelenleg tizenkét nógrádi fiatalt köröznek eltűnés miatt. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, töltse ki az eltűnés miatt körözött személy adatlapjáról elérhető bejelentő űrlapot.

Nool

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

A police.hu oldalra feltöltött eltűnt személyek listáján a 11 éves salgótarjáni születésű Novák Leonetta is szerepel, akinek hollétéről július 26. óta semmit nem tudnak.

Novák Leonetta
Fotó: police.hu

A balassagyarmati Kuris Attilának július 27-én veszett nyoma, a rendőrség keresi a 16 éves fiút.

Kuris Attila
Fotó: police.hu

Belány Lászlót szintén július 27-én látták utoljára. A váci születésű 17 éves fiú jelenleg is ismeretlen helyen tartózkodik.

Belány László
Fotó: police.hu

A körözés miatt eltűnt személyek listáján a salgótarjáni Csemer Nikolasz is szerepel, akinek július 12-én veszett nyoma.

Csemer Nikolasz
Fotó: police.hu

A salgótarjáni 17 éves Orsós Ramónát július 12. óta keresik.

Orsós Ramóna
Fotó: police.hu

Lakatos Andrea Balassagyarmaton született, 15 éves, őt július 9. óta keresik.

Lakatos Andrea
Fotó: police.hu

A salgótarjáni Oláh Vivien szintén július 9-én tűnt el, azóta is keresik az egyenruhások a 17 éves tinilányt.

Oláh Vivien
Fotó: police.hu

A Rétsági Rendőrkapitányság két arckép nélküli fiatalt köröz, a 14 éves Horváth Szebasztiánt, és a 15 éves Tupi Martint.

Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, töltse ki az eltűnés miatt körözött személy adatlapjáról elérhető bejelentő űrlapot.

Frissítés

Cikkünk megjelenése után néhány, a rendőrségi adatbázisban szereplő eltűnt – illetve családja – jelezte, hogy a körözés elrendelését követően előkerültek. A velük kapcsolatos felhívásokat azóta a police.hu-ról is törölték, így cikkünket mi is ennek megfelelően frissítettük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában