euro 2020

2021.06.25. 16:19

Piros-fehér-zöldben: sláger szurkolói kiegészítőkkel drukkolt Nógrád a magyar válogatottnak

Arcfesték, napszemüveg, paróka, zászló – milyen szurkolói kiegészítőkkel buzdította Nógrád megye a magyar csapatot? Most összeszedtük az elmúlt három mérkőzés legszínesebb szurkolóit.

Nool

zászlós szurkolás - magyar meccs

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a magyar válogatott szerda este 2–2-es döntetlent játszott Münchenben a németekkel az Európa-bajnokság F-csoportjának 3. fordulójában. A pontosztozkodás a 2014-es világbajnok számára továbbjutást ért, míg a mieink két ponttal, emelt fővel búcsúznak a tornától.

Az előző két meccshez hasonlóan, ezt a mérkőzést is rengetegen követték Nógrád megyében is.

A legnagyobb rajongók pedig nem csak keresztbetett ujjakkal, hanem különböző szurkolói kiegészítőkkel drukkoltak a sikerért.

A legnagyobb sláger természetesen a nemzeti zászló volt. Sokan emelték magasra a lobogót minden sikeres megmozdulást követően.

Fotó: H. M. / NMH
Fotó: H. M. / NMH
Fotó: H. M. / NMH

Mások már a hangulatkeltésre is komoly hangsúlyt fektettek: a franciák elleni meccsen dudákkal és tapsrudakkal fokozták a drukk helyzetet:

Fotó: H. M. / NMH

A hölgyek különleges sminket is választottak az eseményekre. Piros-fehér-zöld arcfestékkel kiegészülve drukkoltak a focistáinknak.

Fotó: H. M. / NMH
Fotó: H. M. / NMH
Fotó: H. M. / NMH

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában