koronavírus

2021.06.03. 18:46

Oltópontot alakítanak ki a bátonyterenyei Egészségházban

A regisztrációban is segítenek.

Nool

Balassagyarmat, 2021. június 1. Egy nõ megkapja az orosz Szputnyik V koronavírus elleni vakcina második adagját a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház oltópontján 2021. június 1-jén. MTI/Komka Péter

Fotó: Komka Péter

Egész hétvégén lehet majd oltakozni a bátonyterenyei Egészségházban. Erről Bátonyterenyei Egészségügyi Szolgálat hivatalos Facebook oldalán tettek közzé tájékoztatást.

- Tájékoztatom a lakosságot, hogy Bátonyterenyén az Egészségházban Oltópont működik 2021. 06.12-én (szombat) és 06.13-án (vasárnap)! Az oltás felvételéhez regisztráció szükséges, szívesen segítünk önnek az oltóponton! Szükséges dokumentumok: személyi igazolvány, TAJ kártya, lakcímkártya. Amennyiben érdekli a lehetőség, kérem, hogy a [email protected] email címre, vagy telefonon 32/418-170, vagy 20-400-17-54-es telefonszámon jelenkezhet, vakcina igényét is megjelölve (választható: Pfizer, Moderna, Janssen, ill. Synopharm vakcina!) Várjuk a 16-18 évesek jelentkezését is! Kérjük, hogy saját maga, gyermekei, unokái védelmében oltassa be magát ön is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában