felújítás

2021.05.21. 15:00

Nyársalóhelyeket alakítanak ki, és díszkút is lesz Szuha közösségi terén

Két új nyársalóhelyet is kialakít a településen a közeljövőben a község önkormányzata. Az egyik az ökotursztikai központ mögötti területen épül majd ki. A központ a művelődési ház átalakításával valósult meg a közelmúltban 78 millió forintból. Számos szabadidős tevékenységet kínálnak majd itt a turistáknak.

G. E.

– Lesz lézerharcpálya, pingpongozhatnak is a kikapcsolódni vágyók. Rossz idő esetén fedett területen foglalhatnak helyet a látogatók, itt épül meg az egyik nyársalóhely is – tájékoztatott Tóth Zoltán polgármester. – A másikat a falu központjában található szabadtéri közösségi téren alakítjuk ki. Itt van a műfüves focipálya, mellette a sportpark és egy fedett kiülő is az ide érkezők kényelmét biztosítja.

Mint mondta, a szuhai fiatalok, a helyi egyesület tagjai és a cserkészek is örömmel használják a fenti létesítményeket. A focipálya a kö­zelmúltban újult meg, és további fejlesztéseket is tervez itt az önkormányzat. A területre egy díszkutat is kihelyeznek majd, így még kellemesebb körülmények között tölthetik szabadidejüket az ide látogatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában