koronavírus

2021.04.02. 18:17

Közel egymillió forint értékben adományoztak a balassagyarmati kórháznak

A napokban egymillió forint értékű gyógyászati segédeszközöket adományoztak helyi vállalkozók a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet számára.

Nool

Forrás: Balla Mihály Facebook

Közel egymillió forint értékű gyógyászati segédeszközöket adományoztak balassagyarmati vállalkozók a Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet számára – közölte Balla Mihály, a nyugat-nógrádi térség országgyűlési képviselője " target="_blank" rel="noopener noreferrer">közösségi oldalán.

A vérnyomásmérő, a véroxigén-mérő, a lázmérő és a vércukor-szintmérő készülékeket tartalmazó csomagokat Dr. Tóth Judit, a kórház főigazgatója vette át, majd köszönetét fejezte ki az adományozóknak. Hozzátette: a kapott gyógyászati eszközöket jól tudják majd hasznosítani a koronavírus elleni harcban.

 

Az adományozók

Cédrus Club Hotel, KTM Bestmoto, Balassagyarmat, Balassagyarmati Városi SE futballcsapata, NILAX BAU Kft., Palóchús Kft., PESTCHA Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában