koronavírus

2021.03.06. 21:58

Két nappal tarjáni látogatása után Dobrev Klára Covid-tesztje pozitív lett

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció EP-képviselője a hét közepén Salgótarjánban is járt, pénteken jelentette be, hogy koronavírusos.

Nool

Salgótarján 2021.03.04. Dobrev Klára illusztráció. Ladóczki Balázs/LB Nógrád Megyei Hírlap

Forrás: Illusztráció

Fotó: L. B.

Mint arról korábban portálunk is beszámolt, Gyurcsány Ferenc felesége országjárása alkalmával, szerdán Fekete Zsolt, Salgótarján szocialista polgármesterével is találkozott, majd ökölpacsiztak is egy fotó erejéig.

Ezt követően Dobrev Klára pénteken közösségi oldalán közölte, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje. – Most már lázam is lett és fáj a fejem. Maradok itthon kényszerpihenőn – írta a DK európai parlamenti képviselője " target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=&source=gmail&ust=1615141581627000&usg=AFQjCNHB5UrJi-mwAJd38UZDFikD5v46fw">Facebook-bejegyzésében.

Míg a megyei településvezetők többsége folyamatosan adatokat gyűjt, elemez, veszélyhelyzeti közleményeket fogalmaz meg, a lakosokkal kommunikál, illetve újabb helyi lakosságvédelmi intézkedéseken dolgozik, addig Fekete Zsolt, Salgótarján szocialista polgármestere február közepén " target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=&source=gmail&ust=1615141581627000&usg=AFQjCNFb7hK9rx-F2iFF48LDyh_1NhDiSA">tájékoztatta utoljára a lakosságot a koronavírus-helyzetről a Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában