sportfogadás

2021.03.05. 13:43

A Tippmix a legnépszerűbb szerencsejáték Nógrádban

Fortuna tavaly sokszor rámosolygott a Szerencsejáték Zrt. játékosaira: mintegy 2800-an lettek milliomosok, négyen pedig milliárdosok. Nógrád megyében 139 értékesítőhely, ezen belül 12 – a társaság által működtetett – lottózó található. A legtöbb nógrádi Tippmixszel próbál szerencsét, de az ötös lottót is igazán kedveli a lakosság.

Palchuber Kinga

Nógrád megyében 139 értékesítőhely működik

Forrás: NMH

Fotó: L. B.

Az elvitt főnyeremények nagysága és a nagynyertesek száma tekintetében továbbra is a számsorsjátékok a legeredményesebbek, de a sorsjegyek és a sportfogadások is több száz szerencsést tettek milliomossá. A Szerencsejáték Zrt. közleménye szerint továbbra is az ötös lottónak köszönhetik a legtöbben milliós nyereményüket, hiszen összesen 1150 játékos nyert egymillió forintnál nagyobb összeget. A hagyományos, papíralapú kaparós sorsjegyeknek köszönhetően 534 szerencsés gazdagodott meg, míg az ősszel útnak indított e-sorsjegyek év végéig nyolc játékost örvendeztettek meg milliós nyereménnyel.

Nógrád megyében 139 értékesítőhely működik
Fotó: H. M. / NMH

A nemzeti lottótársaság sportfogadási kínálata is jövedelmezőnek bizonyult a játékosok számára: a Tippmixen 144, a TippmixPrón 82, a totón 69, míg a góltotón 3 fogadót fogadott kegyeibe Fortuna. A Tippmix játék során 2020 legnagyobb nyereménye közel 17 millió forint, míg a TippmixPrón több mint 10 millió forint volt.

A Szerencsejáték Zrt. Kommunikációs Osztálya érdeklődésünkre közölte: Nógrád megyében 139 értékesítőhely, ezen belül 12 – a társaságuk által működtetett – lottózó áll a játékosok rendelkezésére. Érdekesség, hogy a megyében a legtöbb játékos a Tippmixszel próbál szerencsét, majd az ötös lottót, a Bukszát, a Puttót és a Kaszinó sorsjegyet preferálják leginkább.

A nemzeti lottótársaság a koronavírus-járványra adott válaszként több termékbevezetést – e-sport-fogadás, e-sorsjegy, online sportfogadási felület megújítása – és értékesítésösztönző aktivitást is felgyorsított 2020-ban.

Digitális újítások

– A járvány első heteit követően játékosainkat a biztonságosabb vásárlást jelentő digitális csatornák felé tereltük. A szerencsejáték vásárlási szokások részben átalakultak a pandémia ideje alatt: azok, akik továbbra is eljártak munkahelyükre dolgozni vagy lakásuk közelében lottózó található, jellemzően nem változtattak szelvényfeladási, kaparóssorsjegy-vásárlási szokásaikon – közölte a kommunikációs osztály.

Az őszi időszakban már érezhetőek voltak a társaság által, a járvány hatásaira válaszként meghozott üzleti döntések pozitív hatásai, hiszen minden termékszegmensük dinamikus növekedésnek indult. Forgalmukat jelentős növekedés jellemezte a 2020-as esztendőben. Mint fogalmaztak, a lottójátékokon, valamint a meglévő és tervezett új kaparós sorsjegyeken kívül a sportfogadások is tartogatnak izgalmakat idén is. A hatos lottó várható nettó nyereményösszege 325 millió, míg az ötös lottóé 2,13 milliárd forint ezen a héten.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában