Gratulálunk!

2021.02.12. 06:55

Milliós nyeremény és örömkönnyek – Átadtuk a Mozaikkereső játék fődíjait

Nagy értékű nyereményekkel gazdagodtak azok a Hírlap-előfizetők, akik jelentkeztek a Mozaikkereső játékunkra, és a szerencse is kedvezett nekik a sorsoláson. Az öt nyertesnek a minap vittük házhoz az ajándékokat.

Gerhát Karina

Bakos Joachim (balról) dorogházi otthonában vehette át a milliós nyereményt Szabó György főszerkesztőtől

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

Kiadónk, a Mediaworks által kezdeményezett akció rengeteg Nógrád megyei olvasót megmozgatott, hiszen közel hétszáz játékszelvény érkezett szerkesztőségünk címére. A sorsoláson szerencsés előfizetőket otthonaikban kerestük fel, hogy átadjuk nekik értékes nyereményeiket.

Unokák osztoznak majd a laptopon

Somoskőújfalui olvasónk, Balázs Károlyné a Mozaikkeresőnek köszönhetően egy laptoppal gazdagodott. Elmondása szerint mintegy negyven esztendeje a Nógrád Megyei Hírlap előfizetője.

Balázs Károlyné laptopot nyert
Fotó: H. M. / NMH

– Nagyon szeretem olvasni az újságot, hiszen amellett, hogy megtudom, mi történik szűkebb hazánkban, az országos hírekről is folyamatosan informálódhatok. Minden nagyon érdekel, ami a megyével kapcsolatos. Amikor megláttam a lapban, hogy én vagyok az egyik szerencsés, nem is akartam hinni a szememnek, hiszen életem során még soha nem nyertem semmit. Legalább 45 éven keresztül lottóztunk a családdal, de maximum hármasunk volt, ami 1400 forintot fizetett – tudtuk meg Balázs Károlynétól. Hozzátette: két unokája van, akik ikrek, és ők eddig egy laptopon osztoztak. Ugyan a családnak van még egy ilyen eszköze, de amikor a szülőknek is otthonról kell dolgozni, akkor adódik némi probléma. Ezért ezt az ajándékot az unokák kapják meg. Ő személy szerint az állóporszívót szerette volna a legjobban; amikor ránézett, mondta is magában, milyen tökéletes lenne számára, de ennek is nagyon örül. Úgy gondolja, a következő nyereményjátékunkon is szerencsét próbál majd.

Sokáig el sem hitte, hogy ő a nyertes

Salgótarjáni előfizetőnk, Fekete Barnabásné egy tabletet nyert játékunkkal.

– Nem tudom pontosan, mikortól, de 1966-tól biztos, hogy rendszeres olvasója vagyok a Nógrád Megyei Hírlapnak. Az adott heti lapszámok mindig az asztal szélén vannak, oda gyűjtöm őket, mert amikor hazajönnek a gyerekek, ők is átlapozzák, megnézik, mi történt a megyében. Ilyenkor egy-két fontosabb történésre külön fel is hívom a figyelmüket, hogy azt mindenképp olvassák el. A rendezvényekkel kapcsolatos tudósításokat szeretem a legjobban a lapban. Remélem, hamarosan újból olvashatok majd ilyen cikkeket is.

Azonban minden érdekel, ami a megyével kapcsolatos – mondta Fekete Barnabásné.

Kérdésünkre kifejtette: van ugyan egy laptopja, de nem használja. A lánya és a két egyetemista unokája többször is megmutatták már neki, hogy működik, azonban ő folyamatosan tiltakozik ellene, hiszen nem ebben nőtt fel.

Fekete Barnabásné veszi át a tabletet
Fotó: H. M. / NMH

– Inkább rejtvényt fejtek, olvasok vagy logikai játékokkal kötöm le magam. Azonban, ha már így hozta az élet, és ilyen szerencsés voltam, hogy kaptam egy tabletet, talán felhagyok az elveimmel, és a gyerekek segítségével kipróbálom majd. Álmaimban sem gondoltam, hogy ez fog történni, hiszen ilyen téren nem mondhatom magam szerencsés embernek. A hetvenkilenc életévem során még soha nem nyertem semmit. Öcsém hívott fel telefonon, hogy látta a nevemet a lapban. Mondtam neki, hogy az még egyáltalán nem biztos, hogy én vagyok a szerencsés, mert a városban lakik egy ugyanilyen nevű hölgy is. Pár nap elteltével érdeklődtem meg a szerkesztőségben, hogy én vagyok-e a nyertes. Amikor közölték, hogy igen, onnantól kezdve hatalmas volt az öröm, hiszen valami megtört, végre nyertem – emelte ki Fekete Barnabásné.

A szomszéddal együtt várják az újságot

Vadadi István hűséges salgótarjáni olvasónk egy ledtelevízióval gazdagodott a Mozaikkereső játéknak köszönhetően.

– 1972-ben költöztünk Salgótarjánba, azóta vagyok a lap előfizetője. Azért szeretem különösen az újságot, mert helyi hírekkel foglakozik, amikről mindig jó tudni. Leginkább azok az információk érdekelnek, amelyek a megyeszékhellyel kapcsolatosak. Tetszik, hogy mindig vannak benne újdonságok, de ennek ellenére a régi jó dolgok is megmaradnak. Reggel negyed hétkor kivonulunk a szomszéddal az erkélyre, és közösen várjuk a kézbesítőt. Ezután egy kávé mellett a feleségemmel átnézzük az elejétől a végéig az újságot. Naponta közel egy órát töltünk a Hírlappal – tudtuk meg Vadadi Istvántól. Hozzátette: sok-sok évvel ezelőtt már nyert egy sétálómagnót egy, a Hírlapban meghirdetett játékon, azonban most annál is nagyobb szerencséje volt. Őt és a feleségét hatalmas öröm töltötte el, amikor meglátták, hogy ő az egyik szerencsés.

Vadadi István és felesége egy hatalmas ledtévével gazdagodott
Fotó: H. M. / NMH

– Mivel a család az első, ezért felajánlottuk a fiunknak a televíziót, de azt mondta, ez legyen a miénk, és amit eddig használtunk, majd azt adjuk nekik. Mindegyik ajándéknak örültünk volna, hiszen nagyon jó érzés nyerni – fejtette ki Vadadi István. Azt is megtudtuk tőle, hogy fiatalabb korában a rendőrségen dolgozott, onnan is ment nyugdíjba, és ott kapott egy kitüntetést, akkor szerepelt életében először az újságban. Azt a lapszámot azóta is nagy becsben tartják, és várhatóan ezt is megőrzik majd.

A fia is kipróbálja majd az állóporszívót

Bátonyterenyei olvasónk, Adámi Pálné a Mozaikkereső játékon egy állóporszívót nyert, aminek nagyon örült, hiszen rendkívül hasznos lesz számára.

– Tavaly ősszel fizettem elő ismét a lapra. Régebben már járattuk rendszeresen az újságot, aztán lemondtuk. Az előző esztendőben pedig úgy gondoltuk, szükségünk van arra, hogy friss információk birtokában legyünk a megyénkkel, illetve településünkkel kapcsolatban. Mostanában fedeztem fel a konyhai részt, ahol mindig kiváló recepteket találok. Ennek is nagyon örülök, továbbá szeretem a horoszkópot is elolvasni. Nem gondoltam volna, hogy nyerek, ezért különösebben nem is foglalkoztatott, mit szeretnék a legjobban, de igazából bárminek örültem volna. A porszívó rendkívül hasznos, hiszen ilyenre minden háziasszonynak nagy szüksége van. A fiam azt mondta, ő lesz az első, aki kipróbálja az ajándékot. Nem ilyen típus, de a nyeremény hallatán nagyon lelkes lett. Kíváncsian várom, valóban kitakarít-e vele – mondta Adámi Pálné, aki szintén hozzátette: a következő előfizetői játékunkon is szerencsét próbál majd.

Adámi Pálné és fia már ki is próbálhatta az állóporszívót
Fotó: H. M. / NMH

Milliós nyeremény és örömkönnyek

Bakos Joachim dorogházi olvasónk a legszerencsésebb nyertes, hiszen egymillió forint értékű Edenred-kártyával gazdagodott a Mozaikkereső révén.

– 1968 óta vagyok a lap előfizetője. Fontos számomra az újság, hiszen szeretem a helyi híreket, különösen a sportot, ezért mindig a végéről kezdem a lapozást. Először csak végigszaladok rajta, majd a legérdekesebbnek tűnő hírekkel kezdem az olvasást. Jelen helyzetben a sport után a vírussal kapcsolatos cikkek foglalkoztatnak a legjobban. Reggel felkelek, begyújtok, kiengedem a jószágokat, majd magam elé veszem a lapot, és egy órán keresztül olvasom. Ezután az udvaron tevékenykedem, három óra után bemegyek, és ha nem sikerült még mindent elolvasni, akkor befejezem, majd elkezdem nézni a televíziót. Ebből áll egy átlagos napom – mondta el érdeklődésünkre a nyertes.

Bakos Joachim (balról) dorogházi otthonában vehette át a milliós nyereményt Szabó György főszerkesztőtől | Fotó: H. M. / NMH

Megtudtuk, azt a lapszámot, amelyből kiderült, hogy megnyerte a megyei fődíjat, a fia előbb nézte meg, mint ő.

– Behozta az újságot, majd rámutatott a cikkre, és azt mondta: „csak ezt a kis részét olvasd el”. Nagyon megörültem, hiszen októberben már nyolcvanéves leszek, de még soha nem nyertem semmit. Hirtelen jött, váratlan volt, de annál fantasztikusabb érzéssel töltött el – mondta könnyeivel küszködve Bakos Joachim. Dorogházi olvasónknak két fia, négy unokája, illetve négy dédunokája van. Az egymilliós nyeremény jelentős részét nekik szeretné adni, hiszen a felesége mellett ők a legfontosabbak a számára.

https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR0iKWAssg7Bpij9jJWzJrNyoy6d2hmR__ICqe2Cb_tGia5h8UKH66IHBqA&v=r3TJ6qJgO4g&feature=youtu.be

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában