visszatekintő

2021.01.04. 06:55

Ezek voltak a legolvasottabb bűnügyi sztorijaink 2020-ban

2020-ban is számos bűncselekmény történt Nógrád megyében, volt köztük verekedés, téves riasztás, és lopás is. Mutatjuk, melyek voltak a legolvasottabb bűnügyi híreink.

Nool

1 Nagy erőkkel vonultak a rendőrök a salgótarjáni Fő térre

Listánk első helyére került, helyszíni beszámolónk a salgótarjáni verekedésről, ahol a Fő téren több fiatal összeverekedett egymással. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően rövid időn belül a helyszínre érkeztek, és az intézkedést megkezdték.

2 Öngyilkosnak hittek egy lufiembert

Második helyen egy nem mindennapi „téves riasztás” végzett. Nyár elején a Nógrád megyei tűzoltókat egy panelházhoz riasztották, mivel azt feltételezték, hogy egy ott lakó öngyilkosságot akar elkövetni. A végén kiderült, hogy csak egy hétvégi buliból ott maradt, ember formájú lufi okozta a riadalmat.

3 Pásztói férfi is szerepel a toplistás körözött személyek listáján

Sokakat érdekelt a dobogónk harmadik fokára került cikkünk a toplistás körözött személyekről, ahol egy Nógrád megyei férfi is szerepel a rendőrség által leginkább keresett személyek között.

4 Kedden tárgyalják a különösen kegyetlen gyarmati gyilkosság körülményeit

Több embernél kiverte a biztosítékot a brutális módon elkövetett gyarmati gyilkosság tárgyalása, amely listánk negyedik helyére került. A gyilkos a sértettet mélyen megalázva, az embertelen bántalmazást és a sértett szenvedését gátlástalan módon, a nála lévő mobiltelefonja videó felvevőjével rögzítette.

5 Rendőri elfogás történt Salgótarján belvárosában

Ötödik helyen végzett a rendőri elfogásról szóló cikkünk. Az eset a salgótarjáni Rákóczi úton történt egy júniusi délután, amelynek több járókelő is szemtanúja volt.

https://www.facebook.com/watch/?v=298736974864800

6 Nógrádi áldozata is van a bika nevű új dizájnerdrognak

Új, életveszélyes hatóanyagú dizájnerdrog jelent meg a magyar kábítószerpiacon, amely egy Nógrád megyei ember haláláért is felelős. Az erről szóló írásunk a hatodik helyen végzett.

7 Autóból árulták a kábítószert Pásztón

Hetedik lett a pásztói kábítószer-kereskedelemről szóló cikkünk. A két férfi kristályos anyaggal kereskedett.

8 Így buktatja le a pofátlan sofőröket a nógrádi rendőrség legújabb fegyvere

Nyolcadik helyre a hatósági drónról készül cikkünk szállt le, ugyanis a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nemrégiben egy ilyen eszközt hívott segítségül ahhoz, hogy kiszűrjék az utakról a szabálytalankodókat.

https://www.facebook.com/watch/?v=320274182334679

9 Életeket mentett a gyarmati buszjáraton utazó rendőr

Top listánk utolsó előtti helyére került a hős rendőr, aki civilben egy Balassagyarmatra tartó Volánbusz járművön utazott, amikor a sofőr vezetés közben rosszul lett. Határozott fellépésének volt köszönhető, hogy nem történt tragédia.

10 Fizetés nélkül sétáltak ki egy szécsényi üzletből

Utolsó helyre kerültek a szécsényi rablók, akik az egyik országos áruházlánc szécsényi üzletében több tízezer forint értékű árucikket pakoltak össze a bevásárlókosarába, majd távoztak az üzletből. Az áruház biztonsági személyzete az egyik férfit cselekményében megzavarta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában