szavazás

2021.01.07. 06:50

Ön szerint ki volt az év embere Nógrád megyében?

Elindult szavazásunk, döntse el Ön, ki legyen az év embere!

Nool

Ahogyan 2018-ban és 2019-ben, úgy 2020-ban is ötven alkalommal jelent meg a Nógrád Megyei Hírlapban és a Nool-on interjú olyan emberekkel, akik azokban a napokban, hetekben a legtöbbet tették annak érdekében, hogy még jobb legyen Nógrádban élni, vagy elvitték a megye jó hírét az országban, világban. Ők lettek nálunk a hét emberei.

Most szeretnénk, ha közülük Önökkel, Olvasóinkkal közösen megválasztanánk az Év Embere Nógrád Megyében kitüntető cím tulajdonosát.

Az év emberét a hét emberei közül választhatják ki a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool.hu olvasói. Ami a szavazás szabályait illeti: a Nógrád Megyei Hírlapban január 7-én, 11-én és 14-én megjelenik mind az 50 hét embere portréja. Akire szavazni szeretnének, annak az arcképét kell kivágni és eljuttatni szerkesztőségünkbe (Nógrád Megyei Hírlap, 3100 Salgótarján, Erzsébet tér 6.). A borítékra írják rá: Az év embere.

Egy borítékban több szelvény is beküldhető, de csak az eredeti, az újságpéldányból kivágottakat fogadjuk el. A beérkezési határidő: 2021. január 19.

A Nool.hu oldalunkon az Év embere aloldalra kattintva érhető el a szavazófelület, és az internetes szavazás pontos szabályait is ott olvashatják. Itt lehetőség van az adott profil közvetlen megosztására is, buzdítva az ismerősöket a szavazásra. Az online szavazást január 19-én, 20 órakor zárjuk le.

A lapból kivágott szelvényeken és az interneten érkező szavazatok számát nem adjuk össze, azokat külön összesítjük. Az így kialakult két sorrend helyezési számait adjuk össze, és a legkisebb értékkel rendelkező jelölt lesz az év embere. (Pontazonosság esetén a hírlapos szavazás eredménye dönt.)

Azok az újságok, amelyekben a szavazólap megjelenik, korlátozott példányszámban, de a szavazás lezártáig megvásárolhatók lesznek a Nógrád Megyei Hírlap terjesztési ügyfélszolgálatán (Salgótarján, Erzsébet tér 6., 2. emelet)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában