tündérszépek

2021.01.07. 19:50

Az egykori Nógrád megyei mézkirálynő szerint a szépség nem alapkövetelmény

A Nógrád megyei származású Simon Diána 2014-ben nyerte el Magyarország Mézkirálynője címet: szerinte a szépség nem alapkövetelmény; a természetesség fontosabb. Az idei Tündérszépek versenyünkre, fotósainkkal kiegészítve ad néhány tuti tippet a jó megjelenésért.

K. K.

Simon Diána a 2014-es méhkirálynő

Forrás: Beküldött

A karancskeszi Diánát 2014-ben Jászberényben a Nemzetközi Mézvásár és Méhésztalálkozón választották meg Mézkirálynőnek, majd egy éven keresztül méz nagykövetként képviselte a hazai méhésztársadalmat.

Az egykori mézkirálynő számára a szépség nemcsak a külsőségeket jelenti. Szerinte nem elég csupán jól pózolni, a személyiséget és a pozitív tulajdonságokat is fontos átadni.

– Magyarország híres a szép lányokról, így mással is érdemes kitűnni. Egy szépségkirálynő a külső esztétikumok mellett legyen művelt, magabiztos, kedves és tisztelettudó, így biztosan sikerül majd elvarázsolnia a zsűrit – mondta Simon Diána, aki a természetességet tartja ideálisnak, a kevesebb néha több elvében.

Simon Diána a 2014-es Mézkirálynő
Fotó: Beküldött

– Nem feltétlen a műkörmök, a vastag, erős smink, a hatalmas szempilla vonzza a férfiak, jelen esetben a zsűri tekintetét, ellenben a kisugárzással, a belső szépséggel – ecsetelte az egykori szépségkirálynő, majd azzal folytatta, hogy inkább természeti adottságokat érdemes kiemelni.

– Például vastag alapozó helyett inkább érdemes sok folyadékot inni, hogy megőrizzük a bőrünk rugalmasságát. Amennyiben lehet, kerüljük a cukrot, amely mézzel remekül helyettesíthető, emellett törekedjünk az egészséges változatos étrendre – mondta Simon Diána, aki az étkezésre a mai napig odafigyel, hogy formában tartsa magát.

A karancskeszi szépség a közösségi médiában megosztott fotóin is igyekszik a természetességet követni, így általában kerüli az erős sminket és a feltűnő utómunkát képein.

Megkértük hivatásos fotósainkat, hogy fényképész szemmel értékeljék Diána két fotóját, hogy a leendő Tündérszépek jelentkezők a lehető legjobb pózban tudják lefotózni magukat.

Fotó: Beküldött

– Itt egy jól sikerült fényképet láthatunk, ugyanis az alany az aranymetszés szabálya szerint van fotózva. Ez azt jelenti, hogy nem középen és túlságosan a kép szélén helyezkedik el, hanem a kép harmadában foglal helyet. A fény is jól irányból érkezik, viszont egy apró hiba, ami jobb hatást keltett volna, ha a horizont nem a nyak vonalánál fut, hanem minimum a váll vonala alatt.

– A fény ezen a képen is jól irányból érkezik, ellenben fotózás szempontjából szerencsésebb lett volna feljebb tartani a kamerát, mert így az ujjak lemaradtak a fényképről, valamint a háttérválasztás sem a legjobb. A kanapét akár kellékként is lehetett volna hasznosítani.

Ha ezek után neked is megjött a kedved megmérettetni magad, jelentkezz még ma országos szépségversenyünkre.

A jelentkezés egyszerű: ha 16 és 29 év közötti lány vagy, csak töltsd ki a jelentkezési lapot a tunderszepek.hu-n! Ha van saját portfoliód, azzal is indulhatsz, de ha nincs, akkor sincs semmi baj: profi fotós készít majd rólad csodás képeket. Ezután keresni fogunk, ha bekerültél az első fordulóba.

Budapestet és Pest megyét leszámítva, ahol összevont régiós előválogatót tartunk, a megyei fordulókból jut majd tovább 4-4 versenyző (három a helyi szakmai zsűri, egy pedig a közönség döntése nyomán). A régiókból szintén 4-4 szépség jut majd tovább a fináléba, ahol a hírességekből álló zsűri szavazatival eldől a szépségkirálynői, udvarhölgyi címek sorsa, míg az ország kedvence a közönségdíjat veheti majd át a tévéshow-ban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában