adomány

2020.12.20. 18:54

Több tucat rászoruló karácsonyát tette szebbé a salgótarjáni egyesület

Aranyvasárnap indult útnak a Salgótarjáni Lokálpatrióta Egyesület, hogy adományukkal szebbé tegyék a nehéz sorsú emberek karácsonyát.  

K. K.

Forrás: Beküldött

Az egyesület a korábbi évekhez hasonlóan, idén is élelmiszerekből álló csomagot állított össze a megyeszékhely férfi és női átmeneti hajléktalanszálló, valamint a Menedék Családok Átmeneti Otthona lakóinak részére.

Az adomány, a több kilogramm péksütemény, kenyér, bejgli, gyümölcs és szaloncukor mellett, több csomag fertőtlenítőszert és folyékony szappant is tartalmazott. Az adományokhoz két salgótarjáni cukrászda és a városi önkormányzat is hozzájárult.

Ebben az évben is rengeteg adományt gyűjtöttek össze
Fotó: Beküldött

– Immáron harmadik éve gondolunk azokra az emberekre, akik a szociális háló szélére sodródtak, hogy némi ajándékkal hozzájáruljunk a meghittebb ünnepekhez. Amivel csak tudunk, segítünk az otthontalanok mindennapjain – mondta Simon Gyula az egyesület egyik alapító tagja.

Hozzátette: sajnálja, hogy idén a járványhelyzet nem tette lehetővé a hosszabb időzést és a beszélgetéseket.

Az egyesület idén a Menedék Családok Átmeneti Otthona lakóinak is mosolyt csalt az arcára
Fotó: Beküldött

Az egyesület nevében, Zeke Judit, Dr. Szántó Erika, Simon Gyula és Márton Norbert adta át az adományt, mellyel közel száz rászoruló ember karácsonyát tették szebbé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában