pásztó

2020.11.03. 15:31

Koltai Róbert Sose halunk meg címmel tart előadást a pásztói hölgyeknek

Projektzáró rendezvényt tart a helyi Nők Civilben Egyesület november 7-én, szombaton, 14 órától.

N. O.

Salgótarján. Koltai Róbert tartott közönségtalálkozót.

Forrás: NMH

Fotó: H.M.

Az esemény a családi vállalkozásokat, és az ehhez kapcsolódó jó gyakorlatokat mutatja be. A rendezvénynek a művelődési központ nagyterme ad majd otthont.

A jelenlegi járványügyi helyzet miatt ezúttal maximum hatvanhat személy vehet részt a programokon, és belépés előtt hőmérő, kézfertőtlenítő használata, valamint maszk viselése minden vendég számára kötelező lesz. A rendezvényen ismertetik egyebek mellett a projekt tapasztalatait és eredményeit, és a Pásztói Család és Karrierpont tevékenységét, valamint magát az egyesületet és a projekt során együttműködő szervezetet, Palotás önkormányzatát. Ezt követően a Nőközpontról nézhetnek meg egy filmet az érdeklődők, majd pódiumbeszélgetést tartanak Nógrád megyei hölgyekkel, akik a családról és a munkáról mesélnek.

A nap végén Koltai Róbert színművész és filmrendező Sose halunk meg című előadását hallhatják a vendégek Gaál Ildikó színházi rendező moderálásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában