viadal

2020.11.10. 15:18

Előkelő helyeken végeztek a szuhai cserkészek

A szuhai 1203. Mailáth püspök cserkészcsapat hét ­tagja a közelmúltban részt vett a II. Scout Trail Run elnevezésű akadályfutó versenyen. A megmérettetést minden évben cserkészek szervezik meg cserkészeknek Fejér megyében, Királyszálláson.

G. E.

A héttagú csapat hét kilométeres pályát teljesített

– A Bakony területén rendezték meg a versenyt, emiatt a meredek domboldalakkal is meg kellett küzdenünk. Emellett a hideg és esős időjárás is nehezítette a feladatok végrehajtását – mesélte Hajdú Edina, a csapat parancsnokhelyettese.

Mint mondta, Ködmön Luca, Csatlós Eszter, Bagi Evelin, Csatlós Dávid, Kiss Szabolcs vett részt rajta kívül a rendezvényen. A hét kilométeres pályán különféle akadályok nehezítették az előrejutást, így minden erejükre szükségük volt. A legnagyobb ellenfélnek maga a természet bizonyult, de a verseny során cipeltek ládákat, átúsztak egy hatalmas mocsáron, a pálya végén pedig egy autó alatt is sikerült átmászni mindenkinek.

Kiss Szabolcs 3. helyezést ért el a 15–20 év közötti fiúk kategóriájában. A többiek is nagyon szép helyen végeztek a 400 fős versenyen.

A héttagú csapat hét kilométeres pályát teljesített

 

Címkék#cserkész

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában