adomány

2020.11.06. 16:42

Autósok adományoztak a salgótarjáni gyermekosztály javára

A koronavírus-járvány mindenki életét megnehezíti, ugyanakkor ebben az embert próbáló időszakban is vannak olyanok, akik másokra gondolnak.

G. E

örömét fejezte ki

Forrás: NMH

Fotó: L. B

Az önzetlen segítségnyújtás szép példáját mutatták pénteken a Hernád Garage Autós Club tagjai, akik a Szent Lázár Megyei Kórházba juttatták el felajánlásukat.

– Fontosnak tartjuk, hogy a legnagyobb szükségben is összefogjunk, és segítsünk ahol csak tudunk. Mivel salgótarjáni tagjai és érdekeltsége is van egyesületünknek, ezért esett a választásunk a megyei kórházra – tájékoztatott Balázs Zoltán, a klub helyi vezetője, aki azt is elmondta: – A csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály részére adunk át egy ajándékcsomagot, mintegy 150 ezer forint értékben.

Dr. Szabó Attila örömét fejezte ki, hogy értékes ajándékkal gazdagodott az osztály
Fotó: L. B / NMH

Balázs Zoltán kifejtette: az adományok között van újszülött mérleg, csecsemőknek készült takarók és lepedők is. A csomagot dr. Szabó Attila, a kórház gyermekosztályának vezető főorvosa vette át – az egészségügyi szabályokat szigorúan betartva, az intézmény portáján – aki örömét fejezte ki, hogy értékes ajándékkal gazdagodott az osztály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában