ellenőrzés

2020.10.27. 12:23

Szemügyre veszik a Nógrád megyei virágárusokat a revizorok

Ezen a héten szűkebb hazánk öt járásában tervez helyszíni ellenőrzéseket a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága.

G. K

Forrás: NMH

Fotó: Archív

A revizorok ebben a néhány napban a virág-, illetve dísznövény-kiskereskedőknél vizsgálják az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a számla- és nyugtaadást.

Hétfőn a Rétsági járás területén bukkantak fel, kedden Pásztó környékén, szerdán a Szécsényi, csütörtökön a Balassagyarmati, pénteken pedig a Salgótarjáni járásban folytatják majd a vizsgálódást a szakemberek.

Az ellenőrzések során az adóhatóság munkatársai megnézik az online pénztárgép használatának szabályszerűségét, a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, valamint a napi nyitó pénzkészlet rögzítését.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal revizorai természetesen szűkebb hazánk más településein is végezhetnek helyszíni ellenőrzéseket, legyen szó gyakorlatilag a hét bármelyik napjáról.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában