nyárbúcsúztató

2020.10.08. 14:33

Nagy koncerttel búcsúztatták a nyarat Diósjenőn

Az önkormányzat az elmúlt hétvégén az Idősek napja átszervezésével Nyárbúcsúztató szabadtéri koncertet szervezett a lakosok számára.

Lászlók Judit

Udvarhelyi Boglárka a közönséget is megénekeltette

Forrás: diosjeno.hu

– Az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásából megvalósuló rendezvény műsora két részből állt. Az első részben Régi mániám címmel Udvarhelyi Boglárka és Harsányi Gábor zenés-humoros színházi jellegű műsorát tekinthették meg az érdeklődők. A másodikban Poór Péter és Rózsás Viktória fellépése következett. Az eseménynek a Békástó Panzió szabadtéri jellegű részlege adott otthont – mondta Glöckl Ferenc.

Udvarhelyi Boglárka a közönséget is megénekeltette
Fotó: diosjeno.hu

Az alpolgármester hozzátette: a koronavírus terjedésének kockázatát minimálisra csökkentették, a nézőteret három külön szektorra bontották és székeket helyeztek ki a résztvevőknek. Az önkormányzat a rendezvény megszervezésével szeretne hagyományt teremteni a településen az igényes táncdal, operett és színházi előadások megtartásának.

Mint az alpolgármestertől megtudtuk, a látogatók jól érezték magukat, nagy igény mutatkozik az ehhez hasonló zenés koncertekre a községben. Ezért már hozzá is láttak további hasonló programok szervezéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában