játékos tanulás

2020.10.18. 12:24

Felhőtlen játék mellett a tanulásra is jut idő a kisterenyei civil házban

A városi gyerekesély iroda és a kisterenyei településrészen a civil ház október 19-től egész héten változatos foglalkozásokat kínál a kisebb és nagyobb gyermekeknek egyaránt.

G. E

Mesedélelőttel veszi kezdetét a hét, majd őszi tájképeket rajzolhatnak a résztvevők. Másnap a kreativitásé lesz a főszerep, és az angol nyelvvel ismerkedhetnek a gyerekek.

Játékos tornán vehetnek részt a legkisebbek október 21-én délelőtt, majd különféle régi játékokat próbálhatnak ki, mint az ugróiskola és a marokkó. Csütörtökön előkerülnek a kirakók, és játékos sorversenyen is összemérhetik ügyességüket az érdeklődők.

– Mindkét helyszín zárva lesz pénteken, az október 23-i nemzeti ünnepen – fogalmazott Nagy-Czakó Kitti projektvezető, hozzátéve: – Szombat délelőtt a programban részt vevő szakemberek a házi feladatokkal és az iskolai tananyaggal nehezen boldoguló diákoknak segítenek, délután pedig jöhet a móka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában