foglalkozások

2020.09.29. 13:26

A hét nagy részében programokkal várják a gyerekeket Bátonyterenyén

A városi gyerekesély iroda és a kisterenyei településrészen a civil ház szeptember 28-tól egész héten színes és változatos foglalkozásokat kínál a gyerekeknek és szüleiknek egyaránt.

G. E

A programok az Integrált térségi gyerekprogramok a Bátonyterenyei járásban című pályázat támogatásával valósulnak meg. Könyvkuckóval várják az érdeklődőket hétfőn délelőtt, majd különböző játékok készülnek újrahasznosított alapanyagokból. Másnap kreatív foglalkozást és sportos délutánt tartanak, szep­tember 30-án baba-mama klubot szerveznek. Október első napján pedig színes falevelekből őszi képeket készíthetnek az ide látogatók.

– Szüreti játékokkal készülünk október másodikán, pénteken az érdeklődőknek, majd előkerülnek a különböző társasjátékok is – fogalmazott Nagy-Czakó Kitti projektvezető, aki azt is elmondta: – Szombaton délelőtt a programban részt vevő szakemberek azokkal a gyerekekkel foglalkoznak, akiknek segítségre van szükségük az iskolai feladatokban. A délután pedig megint az önfeledt játékról fog szólni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában