programajánló

2020.08.21. 11:47

Egészségnapot és hegyi futóversenyt is rendeznek szombaton Eresztvényben

A tavalyi sikereken felbuzdulva, idén immár második alkalommal szerveznek egészségnapot a Salgótarjáni Lokálpatrióták.

K. K

Forrás: NMH

Fotó: H. M

Augusztus 22-én Eresztvényben, ingyenes szűrővizsgálattal, dietetikus tanácsadással, kreatív- és sportprogramokkal várják az érdeklődőket. Emellett a látogatók véradáson, gerinc tornán, érzékenyítő tréningen és zumbán vehetnek részt, valamint biciklis ügyességi pályán is kipróbálhatják magukat.

A részt vevők a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság jóvoltából megtekinthetnek egy tűzoltó autót, egy rendőrségi buszt, egy rohamrendőr szettet valamint kipróbálhatnak egy motoros szimulátort.

Az Eresztvényi Egészségnap alkalmával megrendezik a Crazy Hill Sprint futóversenyt, amelyre előzetesen a Lokálpatrióták közösségi oldalán vagy a helyszínen, a Novohrad-Nógrád Geopark Eresztvényi Látogatóközpontnál reggel 9 óráig lehet nevezni.

A színes programok mellett a jó hangulatról Franczuz Erika és Oláh Gergő gondoskodik. A rendezvényen befolyt összegből a Menedék Családok Átmeneti Otthonát támogatják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában